The World I never seen before , is so beautiful!!( _1_)

Ik zit watt e tikken op het trommeltje wat voor me ligt, ik kijk een naar mijn vuile handen. Dan hoor ik dat weer ik hoor de hele tijd gestommel boven me. Altijd heb ik mij al afgevraagd wat daar boven is.Die eeuwige muur waar je naar zit te kijken, nog alrijd zo grijs als altijd. Elke keer als die deur opengaat komt er zo’n ligt flits naarbinnen. Er is dus meer daar buiten dan dit 3 bij 4 meter kamertje.Nooit ben ik uit dit kamertje gekomen nooit. Nou ja niemand die me er ook uit laat dan. Ik hoor weer gestommel boven me, humm het enige wat ik nou kan doen is fantaseren. Hoe zou zoiets eruit zien..? Niks kan ik me erbij voorstellen, hier ben ik geboren en groot geworden. Hier heb ik mijn hele leven tot nu toe gewoond en geleeft.. In dit kleine stoffige, warme donkere Kelderjte

Mogelijke uitkomsten

So beautiful! (14 x uitgekomen)

Ik hoor voetstappen op de trap, zo noemen ze zoiets volgens mij. Van mij mag hij eeuwig wegblijven. Hij doet iets met mij hoe dat heet weet ik niet. Wat weet ik toch weinig niet? Dan zie ik hoe de deur opengaat op een kier, er komt een streep licht naarbinnen. Snel beweeg ik mijn handen naar mijn ogen, daar zijn mijn ogen niet aangewend. Ik zie daar dus weer dezelfde in de opening staan, met wat eten. Ik krijg eten in mijn handen gedrukt en weg is hij weer. Ik kijk eens naar mijn blaadje met eten, niets te zien. Niets kan je onderscheiden van het andere. Op de tast ga ik dus op zoek naar een stukje eten. Al snel kom ik erachter dat ik met mijn hand in de saus zit. Heel mijn hand vies, ik zit zo hevig bezig met mijn hand dat ik niet hoor dat er weer iemand naar binen kom. Ik krijg het pas door als ik bij mijn haren omhoog wordt getrokken. Ik begin te protesteren maar het kan al niet meer. Hij gooit me op de grond, het is zo’n harde smak dat ik buiten bewustzijn raak.
Ik word weer wakker met barstende koppijn, niet alleen van die ene smakker die je net gemaakt hebt maar je ziet ook die streep licht weer ik de kamer, het verblind me helemaal.Dit is mijn kans ze zijn hem gewoon vergeten dicht te doen. Langzaam loop ik die kant op, het licht wordt alleen maar feller. Ik schrik me wild als ik ineens iets zie. Is het de bedoeling om hier omhoog te lopen dan? Langzaam zet ik mijn voet op dat stukje beton jaa! Het kan, treetje voor treetje loop ik naar boven. Ik kijk mijn ogen uit dit is de eerste keer dat ik zoiets zie. Ik kijk eens de gang in, daar staat ook iets open. Ik loop erheen met mijn handen voor mijn ogen tegen het velle licht. Dan sta ik ineens daar boven waar je altijd gestommel hoorde. Ik kijk eens ik zie dingen heen en weer bewegen, er zitten ronde dingen onder. Grappig..!!


__
Reacties!!
Verder!!??

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • TOMSDICK

    Schat supper snel verder !!!!<33333333333333333

    1 decennium geleden
  • goedje

    ga gewoon verden:O

    1 decennium geleden
  • goedje

    volgende

    1 decennium geleden
  • PPokerFFace

    Hihi Tof!!!
    Grtjes isa!xxx (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?