Ben jij gemakkelijk te versieren?

''Ken ik jou niet van ergens.. '' Versiertrucs als deze werken bij sommige meisjes wel en bij andere niet. Hoe zit dat bij jou ?

Mogelijke uitkomsten

Moeilijk te versieren (118 x uitgekomen)

Waarom wijs je elke jongen af die een beetje interesse toont .?? Je mag niet zo afwijzend blijven . Beschouw het als een compliment als een jongen je probeert te versieren. Dat betekent toch alleen dat hij je aantrekkelijk vindt.?? Als je iets losser wordt, zal je binnenkort in een ongelooflijk romantisch avontuur belanden .. !!

Met een beetje moeite te versieren (105 x uitgekomen)

Jij houdt niet van goedkope openingszinnen of opdringerige gasten. Als een jongen echter echt zijn best doet, geef je hem graag een kans. Je bent zeker niet vies van romantiek en je wordt graag in de watten gelegd door een superlieve jongen. Je zwicht gewoon niet voor de eerste de beste jongen die langskomt, en daar is niks mis mee . !

Makkelijk Te versieren (41 x uitgekomen)

Jij bent een echt feestbeest en je geniet van alle aandacht die je krijgt. Je laat je dan ook door bijna iedereen versieren en dat weten ook de meeste jongens in jouw omgeving. Zorg ervoor dat je geen goedkope reputatie krijgt en informeer je een beetje vooraleer je je laat inpalmen door de volgende jongen ...

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Blackwolfiex

    Met n beetje moeite ^^

    9 jaar geleden
  • Raveness

    met een beetjuh moeite xD

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Moeilijk te versieren ;p

    1 decennium geleden
  • LinnKaulitz

    moeilijk te versieren -.-
    klopt niet egt eigelijk x)

    1 decennium geleden
  • Vargas

    Makkelijk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?