Wat is jóúw kleur sokken?

Sokken. Je kent ze wel, die dingen van katoen/wol/iets anders die je aan je voeten doet. Je koopt ze bij de Hema oid. Maar, koop je wel de juiste kleur?? doe de Quizel en kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

Rood (0 x uitgekomen)

Jij bent een typisch rodesokkenmens. Jij bent gepassioneerd, hebt oog voor detail en je bent intelligent. Varieer ook eens met bijv. oranje sokken, daar word je wat positiever van. Een rodesokkenmens heeft namelijk een lichte neiging tot het zogeheten 'doemdenken'.

Oranje (0 x uitgekomen)

Jij houdt van oranje sokken en die passen perfect bij je! Jij bent namelijk altijd vrolijk en je durft jezelf te laten zien. Maar pas op, je kunt ook irritant worden voor anderen. Wil je dit voorkomen, kies dan een keer blauwe sokken, die geven je wat meer rust.

Blauw (11 x uitgekomen)

Jij kunt het beste deze kleur sokken dragen. Ze passen perfect bij je, omdat je verlegen bent en daardoor soms ook een beetje afstandelijk. Blauwe sokken geven aan dat de drager slim en lief is, bang om iemand te kwetsen. Wil je wat stoerder overkomen, neem dan gestreepte sokken.

Gestreept (1 x uitgekomen)

Door jouw gestreepte sokken laat je zien dat je een vrolijke, open persoon bent die stevig in het leven staat. Je hebt een duidelijke mening en bent niet bang die te uiten. Maar pas op, mensen kunnen je soms arrogant vinden. Als je dat liever niet hebt, wissel dan eens af met grijze sokken.

Grijs (11 x uitgekomen)

Jij bent zoals je sokken: modieus, eenvoudig maar chique, slim en ook lief. In één woord, sophisticated. Jij gaat met de mode mee, maar geeft er ook een eigen draai aan, hoewel dat lastig te zien is aan sokken. Maar pas op, mensen krijgen bij jou soms het gevoel dat je een meeloper bent. Variëren met gele sokken.

Geel (0 x uitgekomen)

Jij bent duidelijk het zonnetje in huis! And so are your socks. Als jij binnenkomt merkt iedereen dat. Jij hebt een sprankelende, grappige persoonlijkheid met lef en af en toe wel in voor een (flauw)grapje. Maar als je moe wordt van jezelf, draag dan eens simpele, zwarte sokken.

Zwart (2 x uitgekomen)

Jij houdt van zwarte sokken. Je vindt ze mooi, of je draagt ze omdat ze emo/gothic zijn en dat vind je cool. Zwarte sokken zijn functioneel want ze zijn onopvallend. Hoewel ze meestal onzichtbaar zijn, zorgen ze onbewust voor je stemming. Zwarte sokken maken je sober, ingetogen en aardig, maar soms ook depri of zwaarmoedig! Wil je dit niet, draag dan voor de verandering knalroze sokken!

Knalroze (6 x uitgekomen)

Jij zit vol energie en gaat er met de volle 100% tegenaan. Jij durft alles te zeggen, of het nou dom is of niet. Als je blond bent, is je bijnaam vaak dom blondje, maar typerend voor jou is is dat je je daar gewoon niets van aantrekt en ze lekker laat. Dit maakt jou populair. Je bent het middelpunt van de belangstelling. Wil je dit nou een dagje niet, draag dan eens witte sokken.

Wit (3 x uitgekomen)

Jij bent simpel, schattig en lief, maar je laat je niet voor de gek houden en je kunt soms onverwacht fel uit de hoek komen. Je wordt bijna nooit boos, maar als je dat wel wordt is het onverwacht. Daarom weten mensen soms niet waar ze aan toe zijn. Wil je liever iets makkelijker zijn, trek dan eens rode sokken aan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • nerveus

    Knal roze. Cool, maar meestal draag ik gewoon witte of blauwe sokken! :D

    1 decennium geleden
  • channaxD

    BLAUWWW... kloptniet xD
    myn sokken zyn gestreept en grys en zwart en wit.

    1 decennium geleden
  • Kohaku

    grijs??
    ben ik shop a holic???(volgens mij schrijf ik het nog fout ook, bewiijs dat ik dat dus niet ben!!:P)
    wel lollige quizz, ik heb sokken in alle kleuren(behalve grijs)

    1 decennium geleden
  • GreatKid

    Wit :D
    Klopt :)

    1 decennium geleden
  • Rosee

    Martine had zwart!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?