Wie van Winnie De Poeh ben jij?

Wil je weten wie van Winnie De Poeh jij bent? Doe deze quizlet en ontdek het!

Mogelijke uitkomsten

Winnie De Poeh (27 x uitgekomen)

Jij bent vrolijk en je houdt van honing! Jij bent Winnie De Pooh!

Knorretje (27 x uitgekomen)

Je bent een verlegen persoontje, maar dat kan niet zo'n kwaad! Je beste vriend(in) zal altijd voor je klaarstaan! Jij bent Knorretje!

Teigetje (31 x uitgekomen)

Spring, spring, stuiter, stuiter!! Jij bent altijd vrolijk en je lacht ( bijna) altijd! Je bent graag bij je beste vrienden en houdt ervan ze op te vrolijken als er iets is! Jij bent oranje met zwart, jij bent Teigetje!!!

Iejoor (4 x uitgekomen)

Jij ben Iejoor. Je bent een beetje pessimistisch, dat wil zeggen, je bekijkt het leven niet altijd van de goeie kant. Niet wanhopen, er is altijd een oplossing!

Konijn (2 x uitgekomen)

Je bent konijn en je bent een beetje bazig. Nee, laten we het anders zeggen, je bent een leider. Je hebt een groot verantwoordelijksheidsgevoel. Maar niet iedereen stelt dat op prijs. Soms kan je beter die ene uitdrukking naleven : Spreken is zilver, zwijgen is goud...

Kanga (8 x uitgekomen)

jij bent Kanga en je hebt net als konijn een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je wil Roe goed opvoeden en je benr vriendelijk. Iedereen mag je dan ook graag. Je bent rustig en je zal later een goeie huismoeder zijn.

Roe (10 x uitgekomen)

Jij bent Roe en je bent heel speels. Het liefste wat je doet is springen en rondlopen met je vrienden. Vergeet niet om soms even na te denken en een beetje volwassen te doen, maar speels zijn is helemaal niet erg hoor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?