Welke spirituele kracht heb je?

-

Mogelijke uitkomsten

Phasing en Telekinese (117 x uitgekomen)

Jij bent heel handig in het omgaan met voorwerpen. Je kunt ze laten bewegen en als je zelfs sterke Phasing hebt, erdoorheen. Ja, dat kan inderdaad!

Geesten en Zielen (98 x uitgekomen)

Je zou wel een veel contact met geesten kunnen krijgen, en dingen aanvoelen van anderen is ook je sterke kracht.

Geen (43 x uitgekomen)

Volgens mij interesseert dit je dus helemaal niks. Ga toch weg ¬¬

Sterren en Lichten (625 x uitgekomen)

Jij ziet misschien wel eens lichtbundels verschijnen. Of misschien heb je soms een kijk op de toekomst. Wie weet.

Gevoelens en Gedachten (129 x uitgekomen)

Het lijkt misschien weinig, maar jij kunt heel goed anderen aanvoelen. Daardoor kun je soms weten wat ze gaan doen. Wel een's van Chakra's gehoord?

Dromen en Visioenen (119 x uitgekomen)

Jij hebt paranormale kracht van de sterkere soort. Je droomt en ziet visioenen over anderen of jezelf. Doe er wat mee.

Aantrekkingskracht (17 x uitgekomen)

Op de een of andere manier trek jij spiritualiteit aan. Je kunt dingen beheersen, je ziet bepaalde dingen, je voelt bepaalde dingen. Je hebt dus van alles wel wat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • kleinerozeolifa

    OOOOH IK HAD DROMEN EN VISIOENEN EN HET KLOPT WANT ALS IK ERGENS AAN DENK DAN KOMT HET UIT!!!!!!!!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • itsmagic

    Ik wil spiritueel zijn maar kan je het aan leren? nee toch:(

    1 decennium geleden
  • downtoearth

    Hallo , iets wel heel vreemds is mij te vaak overkomen.als 1ste. Er was een man die ik kende (willem) , hij dronk veel. Hij begon uit het niets te schelden tegen mij. Ik zei daarop , scheld maar zoveel je wilt want morgen ben je er niet meer. Waarom ik dit zei weet ik niet, maar de volgende ochtend is hij overleden. 2de ik leerde iemand via playtopia kennen ik zag haar foto en zei mag ik je iets persoonlijks vragen , ja zei ze ,niet boos worden en ik vroeg haar of ze al naar de dokter was geweest, hoezo vroeg ze mij , nou ik voel dat er iets is met je lichaam, en vooral in de buurt van je buik . Ze schrok en zei ja ik ben bij de arts geweest en heb baarmoederhalskanker.ze vroeg of ik dit vaker had ik zei ja weet alleen niet hoe ik er mee om moet gaan het komt met vlagen,ten 3de ik wist precies wanneer de kleine van mijn ex geboren zou worden en dat het een meisje zou worden. dit klopte ook helemaal. 4de Ik zat in een opvang tehuis en daar zaten twee vrouwen gezellig te praten. Ik liep langs en zei zo uit het niets tegen 1 van de vrouwen goh wat leuk je bent zwanger, ook zei schrok en vroeg aan mij wie heeft jouw dat verteld , toen vroeg ik aan haar tegen wie heb je het al verteld Nou tegen niemand zei ze maar ik wilde het net aan mijn vriendin vertellen maar je was me voor. Zo maak ik nogal eens wat mee en vraag me af hoe ik en waarom ik dit zo allemaal weet, wel is mij duidelijk dat het onbewust gebeurd en dat ik het niet op commando kan, zoals veel anderen wel beweren dat ze dat kunnen.

    Misschien ben ik hier gevoeliger voor omdat mijn vader uit indoneschie komt en daar zijn de mensen meer bezig met deze activiteiten mijn moeder nederlands maar ook zei heeft af en toe dingen waar anderen niets van snappen. Zelf ben ik dus INDO al zie ik er vrij blank uit met blauwe ogen. Wel heb ik een aantrekkings kracht tot aards ENGEL Michael
    Heeft iemand de zelfde ervaringen ????

    uitkomst was trouwens (sterren en licht.)

    1 decennium geleden
  • Longing4Life

    Sterren en lichten
    om echt eerlijk te zijn:P
    kan best wel eens kloppen(H)

    1 decennium geleden
  • Jumbie1corn

    gevoelens en gedachten_O_ ik voelde een keer dat mijn vader een ongeluk zou krijgen met paragliden en ik had gelijk. ik was toen 8.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?