Wie van Mermaid Melody ben jij?

doe nu deze quiz om erachter te komen!

Mogelijke uitkomsten

Luchia (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op LUCHIA!! Je bent heel lief en knap maar je bent soms wel heel er naiëf. Je valt op jongens die surfen of een andere sport doen.

Hanon (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op HANON!! Jij bent lief en schattig en hyper en je houd van jongens. Je weet veel van mode enzo. Je valt op wat oudere jongens

Lina (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op LINA!! Je mag trots op jezelf zijn je bent erg knap en jongens vinden je leuk. Je kan zo model worden! Alleen ben je wel een beetje stil vaak...maar dat komt wel goed! Net zoals jongens die komen ook nog wel.

Karen (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op KAREN!! OMG jij bent soms wel heel bitchie hoor O.O maar als je vrienden in gevaar zijn doe je wel alles om hun te redden.

Coco (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op COCO!! Jij bent een vrolijk persoon, jongens geven (te) veel aandacht aan je. Je bent een dominant iemand. Zorg ervoor dat je niet te bazig overkomt!

Noël/Noëlle (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op NOELLE!! Jij hebt echt een gouden hart. Als je vrienden in de problemen zijn ben jij er om ze te helpen. Liefde intereseert je (nog) niet. jij bent echt een schat van een mens!

Seira (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op SEIRA!! Jij bent nog jong en schattig. Vrolijk ben jij bijna altijd. Mensen mogen jou graag.

Sara (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op SARA!! Je bent vaak verdrietig en dan sluit je je helemaal af...niet doen!! want je kan ook vrolijk, lief en behulpzaam zijn. bekijk de wereld van zijn goeie kanten!

Aqua-Regina (13 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op AQUA-REGINA!! Jij bent een beetje de leidster van je vriendinnengroep. Je bent heel mooi en je laat je door niks verslaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Twerkesaurus

    Karen
    WAAROM TOCH?!

    7 jaar geleden
  • Mermaidgirl

    duss... Je hebt de Mermaid Uranai erin verwerkt... Indrukwekkend...

    He He Heh

    1 decennium geleden
  • 5x15

    Seira

    1 decennium geleden
  • MewIchigo

    Noelle

    1 decennium geleden
  • Michi

    seiraseira

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?