Avatar (again maar met nieuwe personen)

nou dat staat er boven ....
Duuh....

Mogelijke uitkomsten

Avatar Roku (66 x uitgekomen)

Avatar Roku
(De laatste Avatar voor Aang)
Avatar Roku was de avatar voor Aang. Hij was van nature een Vuurmeester en stierf in het jaar dat Aang geboren werd. Als de Avatar dood gaat wordt hij herboren in het eerste element in de Avatar Cyclus. Eerst komt water, dan aarde, dan vuur en daarna lucht.

Toph (59 x uitgekomen)

oph is een blinde, zeer krachtige aardemeester die in seizoen 2 haar rijke familie en thuis ontvlucht om Aang bij te staan op zijn missie. Haar ouders waren heel erg beschermend, waardoor ze zichzelf leerde te vechten en mee ging doen met vechttoernooien. Met De Blinde Bandiet als bijnaam is ze als een magneet voor een hoopvolle Aang die een aardemeester zoekt om het hem te leren. Hoewel ze blind is kan Toph voor vibraties in de aarde 'zien' met haar voeten. Deze eigenschap is waarschijnlijk extreem versterkt door haar talent met aardesturen.

Doordat Toph alleen op groeide is ze enigszins egoistisch, sarcastisch en arrogant. Ze is een eenling die niet op haar mondje is gevallen en pijnlijk eerlijk kan zijn. Ze is niet gemeen omdat ze het leuk vindt, maar ze kan gemeen overkomen door haar directe manier van communiceren. Ze is sociaal en communicatief niet vaardig maar leert geleidelijk de betekenis van teamwork van Aang, Katara en Sokka. Voor zover bekend is Toph de enige die een andere vechtechniek heeft voor haar aardsturen. Zo is het "normale" aardsturen gebaseerd op Hung Gar stijl van Kung Fu, en is Toph haar techniek gebaseerd op de Praying Mantis Kung Fu. Ook is Toph de enige Aardemeester bekend die metaal kan sturen, wat gebleken is in de finale van seizoen 2.

Avatar Aang (40 x uitgekomen)

Aang is de honderd jaar verdwenen Avatar. Hij is al 112 maar ziet er uit als iemand van 12 jaar en is erg speels. Aang is geboren bij de luchtnomaden van de Zuidelijke Luchttempel en kan fantastisch lucht sturen. Op zijn twaalfde hoorde hij dat hij de Avatar is. Normaal wordt dit pas verteld als de Avatar 16 is, maar de concrete dreiging van de vuurnatie doet de monniken besluiten dit te vervroegen.

Aang leerde spelenderwijs lucht sturen van Monnik Gyatso, zijn mentor. De andere monniken vonden de manier waarop Gyatso Aang leerde hoe hij een Avatar te zijn niet goed, en wilden Aang en Gyatso van elkaar scheiden. Aang hoorde de monniken, per ongeluk, praten over hun plannen en schok zo van het nieuws dat hij weg vluchtte. Geschrokken, boos, verdrietig en verraden vliegt hij op Appa, een vliegende bizon en Aangs diergids, weg. Toen hij boven zee vloog raakte hij in een woeste storm en viel hij samen met Appa in zee. Aang riep de avatargeest op om zichzelf en Appa te redden, en bevroor

Katara (112 x uitgekomen)

Katara is een veertienjarig meisje van de Zuidelijke Waterstam dat op de Zuidpool woont. Haar moeder is gedood door de vuurnatie en haar vader is twee jaar geleden vertrokken om met Aarderijk leger tegen de vuurnatie te vechten. Met haar oma Kanna en haar broer Sokka probeert ze te overleven en hoopt dat ooit de Avatar weer terug komt om weer vrede te brengen tussen de vier naties. Katara is zeer volwassen voor haar leeftijd, en bemoederd Aang en Sokka een beetje. Ze heeft het in zich om een watermeester te worden, maar in haar stam is er niemand die het haar kan leren.
Op een dag vinden Katara en haar broer de Avatar. Nu reizen ze samen met Aang en helpen hem om de vier elementen te beheersen. Ze reizen met z'n vieren naar de Noordpool om daar een Watermeester te vinden die zowel Aang als Katara kan leren water sturen. Hierna reizen ze naar het Aarderijk, om daar een Aardemeester te vinden, voor Aang. Het is zeer goed te zien dat Katara talent heeft voor watersturen. Door de serie heen worden haar technieken steeds beter en effectiever

Sokka (21 x uitgekomen)

Sokka is de zestienjarige broer van Katara. Omdat alle krijgers twee jaar geleden weg gingen om te vechten tegen de vuurnatie, is Sokka nu de oudste, en enige, krijger en achtergelaten door zijn vader, om op de stam te passen. Hij voelt zich niet echt op z'n gemak tussen al die stuurders van en elementen en vertrouwt liever op wapens en zijn denkwerk. Toch is hij wel trots op zjn zusje die kan watersturen. Eerst vertrouwde Sokka Aang niet toen ze hem vonden, maar al gauw werden ze goede vrienden. Sokka is zeer slim. Zijn kennis blijkt ook in veel gevallen heel handig te zijn tegen de vuurnatie.

Prins Zuko (1 x uitgekomen)

Zuko is in seizoen 1 een zestienjarige jongen van de vuurnatie. Maar niet zomaar een jongen, hij is namelijk een prins: de zoon van de huidige Vuurheer, Ozai, de heerser over de vuurnatie, die Zuko heeft verbannen en hem zijn karakteristieke litteken heeft gegeven toen hij 14 jaar was. Zuko reist sindsdien samen met zijn oom Iroh, de oudere broer van de Vuurheer, rond de aarde op zoek naar de Avatar. Pas als hij de Avatar vangt wordt Zuko's eer en daarmee zijn recht op de troon hersteld, zo verwacht Zuko. Vermoedelijk was dit de Vuurheer zijn manier om voor eens en altijd van Zuko af te zijn, daar de Avatar al 100 jaar spoorloos verdwenen was.

Na twee lange jaren op zee krijgt Zuko eindelijk een teken van de Avatar, toen Aang uit de IJsberg kwam. Prins Zuko zit vanaf dat moment op Aang's hielen en benut elke mogelijkheid om hem te vangen. Tijdens zijn jacht op de Avatar ontdekt Zuko tot zijn ongenoegen dat Zhao, een hoge officier uit het leger van de Vuurnatie, ook achter Aang aanzit en er alles aan doet om Zuko te dwarsbomen. Ondanks dat Zhao zijn schip opblaast en zijn bemanning wegkaapt slaagt hij er uiteindelijk in om op de Noordpool te komen en heel dicht bij zijn doel te komen. Als zijn plan echter weer mislukt en het gevaarlijk wordt om langer op de Noordpool te blijven, vluchten Zuko en Iroh weg, naar het Aarderijk.

Wanneer Zuko een aantal weken in het Aarderijk verblijft en zijn wonden heelt in het begin van seizoen 2, blijkt dat zijn vader zijn vertrouwen in hem heeft verloren en Zuko's zusje, Azula, heeft gestuurd om hem uit de weg te ruimen. Wanneer Zuko van haar ontsnapt geeft hij alle hoop om ooit terug naar zijn thuis te kunnen op. Hij breekt, samen met zijn Oom, met de Vuurnatie en gaat door het Aarderijk zwerven, als vluchtelingen. Ondertussen leert hij steeds beter vuursturen van Iroh.
Na enige tijd reizen komen Zuko en Iroh aan in Ba Sing Se, onder de schuilnamen Lee en Mushi. Ze eindigen in een eigen theewinkel, maar tegen die tijd gaat alles mis en Zuko eindigd aan Azula's kant, zonder zijn oom.
In seizoen 2 is Zuko waarschijnlijk 17 jaar.

Oom Iroh (64 x uitgekomen)

Iroh is een hele sterke vuurmeester, ook al laat hij daar niet vaak wat van zien en was in het verleden een legendarische generaal van de vuurnatie, met als bijnaam 'Draak van het Westen'. Hoewel hij de broer is van de Vuurheer, is Iroh heel vriendelijk en geniet van het leven. Als de oudste zoon van vuurheer Azulon, had Iroh het recht op de troon, maar toen Iroh's enige zoon Lu Ten overleed in de oorlog, en dus zijn bloedlijn wegviel, kreeg Iroh's jongere broer Ozai, onder verdachte omstandigheden, de troon.

Generaal Iroh bleef dienen voor zijn broer Ozai, maar toen Irohs neefje verbannen werd uit de vuurnatie, liet Iroh zijn taak als generaal vallen en volgde Zuko in banningschap. Twee jaar lang trainde, adviseerde en hielp Iroh zijn jonge verbannen neef. Als de Avatar zich na honderd jaar weer laat zien, helpt Iroh hem met zijn pogingen om de Avatar te vangen.

Als in seizoen 2 Zuko en hij gezocht worden in het Aarderijk en de Vuurnatie, blijft Iroh bij Zuko en begint samen met hem hun zwerftocht door het land.

Iroh is erg gesteld op Zuko, en is meer een vaderfiguur voor hem dan Zuko's eigen vader Ozai is. Doordat Zuko en hij ontzettend verschillen in karakter, komt het duo vaak tot botsingen maar ook in humoristische situaties terecht. Hun liefde en wederzijds respect hoeft niet uitgesproken te worden.

Azula (38 x uitgekomen)

Azula is de veertienjarige prinses van de Vuurnatie, Zuko's jongere zusje, Iroh's nichtje en Vuurheer Ozai's favoriete kind. Ze is erg kwaadaardig, gemeen, verwend en ze heeft een bloedhekel aan haar broer Zuko, voor wie ze het koosnaampje 'Zuzu' heeft. Azula is intelligent, ongevoelig, inflexibel, dominerend en mogelijk psychotisch. Als ze iets wil, zal ze het krijgen, wat er ook voor moet gebeuren. Ze vindt anderen vervangbaar, en aarzelt niet om hun leven in gevaar te brengen om haar doel te bereiken.
In seizoen 2 is ze op jacht naar haar broer Zuko en haar oom Iroh. Azula probeerde eerst Iroh en Zuko met een leugen gevangen te nemen, maar helaas mislukte haar plan en Iroh en Zuko ontsnapten.
Azula mag dan wel jong zijn, ze is een hele sterke vuurmeester. Ze beheerst blauw vuur (heel heet vuur) en bliksem, waarvan bekend is dat alleen de machtigste vuurmeesters het kunnen, Iroh is er een van. Samen met haar sadistische persoonlijkheid maakt dit Azula tot een extreem getalente

Avatar Kyoshi (11 x uitgekomen)

Avatar Kyoshi was de Avatar voor Roku. Zij was een krachtige Aardemeester en, zoals in seizoen 2 duidelijk werd, de stichtster van Kyoshi Eiland. Een brute man uit het Aarderijk, genaamd Chin, en zijn aanhang wilde macht hebben in een groot gebied, dus ook in Kyoshi. Kyoshi wilde haar volk beschermen en in haar woede betrad ze de Avatar Staat en zorgde ervoor dat door een landbreuk het huidige Kyoshi Eiland gevormd werd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • DragonMagic

    Toph ook al ben ik een jongen :P
    Maar ja aarde is mijn lievelings element en het
    is best cool dat ze alsnog kan aarde sturen ook al is ze
    blind.
    Heel leuke quizzz(lol)xD_O_(yeah):)(Y)(H)(H)(H);):9~(cat)(typing)(A)

    9 jaar geleden
  • XInnocenceX

    Toph:)

    1 decennium geleden
  • UandMe

    katara;)

    1 decennium geleden
  • FeelTheVibe

    Toph!(yeah)

    1 decennium geleden
  • lKikil

    Katara. Omg Azula ziet er wel heel erg oud uit voor een meisje van 14 o.0

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?