Welke disney - prinses ben jij?

Maak deze quizlet om er ein-de-lijk achter te komen welke disney prinses je bent! Alle prinsessen zijn leuk, dus niet teleurgesteld zijn als je niet degene bent waarop je hoopte!

Mogelijke uitkomsten

Ariel! (6 x uitgekomen)

Jij bent net als Ariel!
Deze prinses is eigenwijs, koppig en gaat net zolang door met het zoeken naar een oplossing totdat ze krijgt wat ze wil. Maar ze is ook lief, naief, avontuurlijk en houdt ontzettend veel van mensen.

Assepoester (3 x uitgekomen)

Jij bent net als Assepoester!
Je bent een harde werker die haar taken zo goed mogelijk gedaan wil krijgen. Je bent lief, positief en goedwillend en met een beetje hulp komen al je dromen uit!

Doornroosje (0 x uitgekomen)

Jij bent net als Doornroosje!
Je bent het schoolvoorbeeld van een prinses, je houdt ontzettend veel van romantiek en bent een beetje ouderwets. Je houdt van dieren en bent onschuldig.

Belle (17 x uitgekomen)

Jij bent net Belle!
Je bent op jezelf, en heel slim. Je probeert het goede in iedereen te zien en bent een goed mens. Je houdt van lezen en houdt ontzettend veel van je familie.

Jasmine (16 x uitgekomen)

Jij bent net als Jasmine!
Je bent onzettend wilskrachtig en moet vrij zijn. Je wil je eigen plan trekken en bent heel zelfstandig en nieuwsgierig. Je bent een slimme eigenwijze meid.

Mulan (18 x uitgekomen)

Jij bent net als Mulan!
Je bent een slime, dappere heldin die niet volgens de regeltjes wil leven. Je hebt alles voor je familie over, zelfs al breng je jezelf daarmee in groot gevaar.

Pocahontas (10 x uitgekomen)

Jij bent net als Pocahontas!
Je volgt altijd je hart en je intuitie. Je bent ontzettend voorzichtig met de natuur, en het liefst zou je de hele dag buiten zitten. Je houdt van alles wat met de natuur te maken heeft en bent avontuurlijk ingesteld.

Sneeuwwitje (1 x uitgekomen)

Jij bent net als Sneeuwwitje!
Je bent een lief meisje, maar heel goedgelovig en naief. Je bent dromerig en houdt van dieren en rust. Je kan met bijna iedereen goed opschieten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • x3Rainbow

    Mulan:)

    1 decennium geleden
  • Glaedmir

    YES MULAN (A)(A)(A) lol bne nog nie eens een meisje (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?