Wie van Tokio hotel valt voor jou?

Iedereen heeft een aan bidder, maar zou iemand van Tolio Hotel jou aan bidden? Of helemaal niemand? Zou iemand, Bill, Tom, Georg of Gustav voor jou vallen? Kom het hier te weten... maar wees gewaarschuwt, huil niet als niemand voor je vald.

Mogelijke uitkomsten

Bill Kaulitz (8 x uitgekomen)

Bill valt helemaal voor jou, hij is helemaal weg van je en zou alles doen om je te krijgen. Misschien moet je maar eens een dag uitstap naar Berlijn maken.

Tom Kaulitz (18 x uitgekomen)

Ik geef toe: Tom is echt een lekker ding. Hij houd van pizza en van jou, hij zou hemel en aarde bewegen voor jou beter te leren kennen. Dus als je ooit een van zijn one night stants word ... vergeet dan zeker niet je telefoon nummer achter te laten.

Gustav Klaus Wolfgang Schäfer (1 x uitgekomen)

Gustav is enorm schattig en een beetje het buiten beentje van de groep... net als jij. Als hij zijn bril op heeft en je eens beter bekijkt smelt hij voor je charmens nog voor je iets hoefde te doen

Georg Moritz Hagen Listing (0 x uitgekomen)

Georg is net als Tom een echte vrouwen verslinder. Hij houd zelfs wedstrijdjes met hem: onder't meest vrouwen tussen de lakens in één week. Maar een blik van jou is genoeg om hem van die slechte gewoont af te helpen.

niemand (4 x uitgekomen)

Het spijt me maar niemand van tokio hotel zelf valt voor jou. Maar misschien moet je het een keer bij Andreas (de beste vriend van Bill en Tom) proberen. You'll never know ... en op die manier kom je ook dichter bij the twins ... never lose you hope baby! Ook jij zult je ware liefde vinden, en misschien niet direkt op een klaats waar je het verwacht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • hellwolfcosplay

    Tom heb liever bill (H) maar tom is ook geweldig

    9 jaar geleden
  • esmeehvj

    Naah sorry hoar maar ik vind geen van alle knap en ik vind hun muziek vreselijk!

    1 decennium geleden
  • Floerky

    nomineren?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?