[TH] He's a Murderer, but I love him...

Let op: deze serie gaat over Tokio Hotel. Ik weet dat niet iedereen TH mag, maar als je het niet leuk vind, ga dan gewoon andere quizjes maken, wil je? Danke...


Meer uitleg in de eerste quiz. Gewoon maken! :)

Mogelijke uitkomsten

This is me, Ayumu, and I hate Tokio Hotel! (19 x uitgekomen)

Je heet Ayumu.
Je bent 16 jaar.
Je hebt een eigen stijl.
Je bent fan van Within Temptation & Rammstein.
Je haat Tokio Hotel, met name Tom.
Je beste vriendin heet Emily.

Genoeg informatie? Dan gaan we nu beginnen.


22 April, 2008:
Nu hoeft het niet meer. Nu heb ik het gehad. Nu is het over! Iedereen was mijn verjaardag vergeten, behalve mijn ouders. En wat kreeg ik? Een vlag van Tokio Hotel. Nu moet ik elke dag naar die 4 travestieten kijken. Niet dus. Ik gebruik hem als stofdoek. Báh, wat haat ik die groep! En wat haat ik mijn familie. En mijn vrienden, kreeg niet eens een smsje. Nee. Helemaal niets.


Zuchtend legde ik mijn schrift weg en keek nogmaals naar het propje wat in de hoek lag. Stomme vlag. Hij zat onder de pluisjes, ik had mijn hele kamer vandaag maar eens afgestoft. Hoopvol keek ik rond of er nog plekjes over waren, maar tevergeefs. Er was niets meer.
Ja, ik weet het, ik ben een extreme hater! Ik heb een anti-tokio-hotel club, een anti-tokio-hotel hyves en een anti-tokio-hotel msn. Maar die gozers verdienen het. Ze verdienen het om haters te hebben, ze zijn gewoon verschrikkelijk! Ze noemen zich een rockband? Háh! Hoe kunnen ze!
De enige fan die je kende was Emily, maar die begon al langzamerhand af te kicken. Mooi zo, dan hoefde je nooit meer aan te horen over hoe schattig die Gustav wel niet was! Nee, doe mij maar Rammstein of Within Temptation, véél beter!


Mensen, ik haat Tokio Hotel absoluut niet! Ik ben een enorme fan! Excuses aan TH dat ik zo over ze schrijf, maar 't komt goed :)
Ik wil trouwens ook reacties! Minstens 3, anders ga ik niet door.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • loveSamGrest

    hoi ik ben vierde jahhhhhhhh 4de maarrrr gaaaaaaa veeeeeeerrrrrrrrddddddddeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ammmmmmmmmm hhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyypppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr zoals gewoooooooooooonnnnnnnnnnnliiijjjjjkkkkkkkk(nerd)

    5 jaar geleden
  • Kyoru

    SNEL VOLGENDEE!!!!!

    en ik ben reatie 3
    ja mensen ik ben reactie 3 XD!!!
    whaha ben hyper en heb lol in myn eentje XD!

    MAAR SNEL VOLGENDE!!!!
    xxes(H)

    1 decennium geleden
  • yOuRbAdScEnE

    leuke quiz!!! (ookal ben ik sprfan!!)

    x3 my (K)

    1 decennium geleden
  • Loontjuh15

    Yeaah ga maar verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?