Welke badeend ben jij?

Badeenden, ze worden steeds hipper. Maar wat velen niet weten dat er meerdere badeenden zijn in deze aardkloot. Vind uit welke jij in een vorig badleven was!

Mogelijke uitkomsten

RockDuck (223 x uitgekomen)

Jij bent het meer alternatieve soort Duck, er is niets dat je tegenhoud als je iets wilt. en het kan je weinig schelen wat anderen van je denken. Vrienden zijn belangrijk voor je, en je hebt er dan ook veel, jongens én meisjes.

LoveDuck (40 x uitgekomen)

De liefdeseend, de naam zegt het al, je bent een en al liefde. Maar ook van het flirten, versieren en andere mensen precies laten doen wat JIJ wilt. Als je niet je zin krijgt is er grote heibel. en Owee degene die je tegenspreekt, Over het algemeen heb je veel vrienden. Maar je word door sommige mss uitgescholden voor een 'huppeltut'. Niet dat je er iets van aan trekt.

BlingDingDuck (25 x uitgekomen)

Je bent degene met de grootste diamanten in je oren, (welke oren?) en als je langsloopt is het alsof er een discobal is langsgelopen. Toch ben je geen Gangster of iets in die geest. Meestal heel hip, en vaak bevriend met de LoveDuck ben je erg populair op je school. Hoewel je mensen die anders zijn niet zo geweldig vind, zul je ze niet snel uitschelden.

DesignDuck (17 x uitgekomen)

De DesignDuck word ook wel eens Artduck genoemd, maar dat ligt minder lekker in de snavel. DUS noemen we het Designduck. Jij bent erg creatief, ietswat alternatief. Meestal een verlegen persoon en heeft niet zo heel veel vrienden. Althans, je heb meerdere kenissen, maar wie je tot je echte vrienden berekend zijn er weinig. trouw is er belangrijk voor je en je houd er van je eigen ding te doen. Ook kan je soms ietsiepietsie jaloers zijn.

SWEETDUCK (22 x uitgekomen)

JIJ. van jou zijn er maar weinige, niet omdat je extreem skater bent. Of omdat je een superster bent, nee, jij bent gewoon LIEF. je wilt mensen geen pijn doen, je wilt gewoon normaal gezellig met iedereen rondhuppelen. Hoewel je geen meeloper bent, zal je ook niet snel je mening uiten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Irene1994

    Design duck ^^

    1 decennium geleden
  • AnotherAngel

    RockDuck:Y)

    1 decennium geleden
  • melissa101

    blingding ducky(dance)(yeah)(lol)(nerd)

    1 decennium geleden
  • LoveStupid

    ROCKDUCK ..rawrr ^^

    1 decennium geleden
  • Greyback

    ROCK DUCKY!!!(cool)
    jmmr dat er geen plaatje bij zit :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?