Op wie van barbapapa lijk jij het meest?

Wil jij weten op wie van barbapapa jij het meest lijkt? Doe dan deze quizlet!!

Mogelijke uitkomsten

barbapapa (19 x uitgekomen)

Er is geen probleem die je samen met je vriend/vriendin/vrouw/man niet op kunt lossen. Je komt altijd uit de moeilijkste situatie's, terwijl je kalm blijft. Je staat altijd klaar om te helpen en je wil vrede op de wereld. Je bent vriendelijk en zorgzaam!!

barbamama (21 x uitgekomen)

Er is geen probleem die je samen met je vriend/vriendin/vrouw/man niet op kunt lossen. Ke komt altijd uit de moeilijkste situaties, terwijl je kalm blijft. Je staat klaar om te helpen en je wil vrede op de wereld. Je bent vriendelijk, zorgzaam en je geeft veel om je familie. Je hebt wat met de kleur zwart...

barbabella (25 x uitgekomen)

Je houdt van paars en je vindt jezelf de allermooiste. Je houdt van sieraden, parfum en schoonheidsprodukten. Je haat kleine harige beestjes zoals rupsen en spinnen en je bent er doosdsbang voor. Je broer (als je die hebt) vindt dat erg irritant.

barbalala (63 x uitgekomen)

Je houdt van muziek. Je bent geinterreseerd in planten en het millieu. Je bent een dromer en je wil graag vrede. Je wordt niet snel boos en je hebt een goede band met je broers en/of zussen. (als je die hebt)

barbabenno (50 x uitgekomen)

Je vindt blauw een mooie kleur en je weet veel. Je bent goed in scheikunde, sterrenkunde en genetica. Je wordt daardoor wel eens te veel meegesleept. Blijf wel goed voor jezelf zorgen.

barbabee (50 x uitgekomen)

Je bent een specialist in alles wat met natuur te maken heeft. Je weet veel over bloemen, planten, dieren, klimaat en millieuvervuiling. Je staat altijd klaar om te helpen en je zorgt goed voor de bloemen en planten thuis.

barbaborre (45 x uitgekomen)

Je houdt van de kleur rood en van sport. Je wilt altijd graag winnen en je vindt het leuk om anderen bevelen te geven. Ook hou je van veel en lekker eten!! Je bent misschien een beetje te zelfverzekerd, maar je bent wel aardig tegenover anderen. Als er iets gebeurd is, wil jij het graag uitzoeken.

barbabientje (13 x uitgekomen)

Je bent heel erg slim. Je leest heel vaak en je weet heel veel over van alles en nog wat. Ze verbeterd altijd iedereen. Je maakt vaak met anderen ruzie omdat je gelijk wilt hebben. Je bent niet zo makkelijk en je wordt snel boos. Maar je hebt wel gevoel voor humor.

barbabob (29 x uitgekomen)

Je hebt lang/dik/veel haar en je hebt veel talent om kunstenaar te worden. Je twijfelt wat je later wilt worden. Je bent wel heel erg gevoelig. Je wordt boos als iemand anders je werk niet goedkeurt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Mozhda

    barbapapa

    1 decennium geleden
  • Noah98

    barbalala

    1 decennium geleden
  • Gummibeer

    ik ken er geen enkeltjah van

    1 decennium geleden
  • DorienxTH

    Whaha ik was barbaborrexD Barbabob is veel cooler(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?