The Hottie and The Cuttie

Je bent Sabrine 18 jaar en een grote fan Th
JE DROOM IS BILL BETER LEREN KENNEN.
Wie weet komt het ook uit :p

enjoy en reacties aub :d

Mogelijke uitkomsten

.Who is he? (9 x uitgekomen)

Ik lag op bed en fantaseerde over mijn Bill.
Hoe zou een relatie met hem zijn?Heb ik een kans?
Pff natuurlijk niet waarom zou Bill mij kiezen,hij is omringd door mega veel knappe meisjes.Is it you?Van Cassie speelde af op m'n MP3 door dit liedj dacht ik meer aan de knappe Bill.Aah ik hou zoveel van hem en toch heb ik geen kans.

Ik liep naar beneden en startte de pc op,verder aan mijn Bill Kaulitz site werken.
De 14de oktober was de gelukkigste dag van mijn leven toen zag ik Bill voor het eerste keer in levende lijve.Ik had een plakkaat gemaakt er stond op:"You Rock Für Immer Ich <3 Bill."Hij zag het en glimlachtte naar mij,ik voelde m'n hart mega snel kloppen.

Back to reality:Ik zette nog wat nieuwe foto's op de site en videoclips,daarna sluitte ik de pc af.Rond 22.30 ging ik gaan slapen,pff morgen school.

De volgende morgen mijn wekker ging af om 06.00,juij naar school:(.Mijn moeder had al ontbijt klaargemaakt,ik maakte me op en ontbeet daarna.Om 07.30 stapten we in de auto,onderweg naar school luisterde ik naar TH.Mijn ouders zette me af.

Op mijn gemak ging ik de school binnen,ik merkte een jongen op,hij zat alleen aan tafel.Ik had hem nooit van te voren gezien,al komt hij mij wel bekend voor.Spendeerde geen aandacht meer aan hem en ging bij mijn vriendin zitten.
"S:Hey hoe ist? C:cva en meu S: Da gaat ts sgool pff",Ik deed mijn MP3 uit zodat ik naar Chloë kon luisteren.C:Heb je die jongen gezien,ik denk dat hij nieuw is.S:Ja ik denk het ook.

Ik bleef naar de jongen kijken,hij was met zijn gsm aant prutsen(dezelfde als die bill merkte ik op).Ik dacht:waar heb ik hem al gezien?Hij is knap,heeft licht bruin haar,cool gekleed zijn ogen kon ik niet zo goed zien omdat zijn haren ze bedekte.Om 8.15 moesten we naar de klas,de jongen kreeg een rondleiding daarna moest hij ook naar de klas.Hij koos de richting secretariaat-talen en ik sociaal technisch wetenschappen dus hij zat niet in mijn klas alleen bij wiskunde kwamen de klassen samen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?