wie ben jij van het huis anubis?

vul de vragen in en je ziet wie je bent van het huis anubis.

Mogelijke uitkomsten

jeroen (9 x uitgekomen)

Jeroen is een kakker. Een studentikoos type die eruit ziet als zijn vader. Sinds zijn vader in de gevangenis zit wegens grootscheepse fraude, is Jeroen verandert in een naar, manipulatief ettertje. Mensen manipuleren is zijn dagtaak en hij geniet er dan ook met volle teugen van. Hoe meer mensen hij tegen elkaar kan opzetten, hoe beter. Jeroen heeft geen vrienden. Maar die heeft hij ook niet nodig want de enige die hij kan vertrouwen is zichzelf. Met Appie vormt hij een duo. Want Appie doet alles voor Jeroen. Of nou ja, bijna alles…

fabian (14 x uitgekomen)

De slimme doordenker met een zeer zachtaardig karakter die bijna als enige erg zichzelf is. Hij is wijs voor zijn leeftijd, zeer goed in abstracte vakken en ziet altijd als eerste de achterliggende betekenis. Als Nienke voor het eerst op school komt wordt hij voor het eerst verliefd. Dat is ook de reden dat Fabian betrokken wordt bij het mysterie. Meer dan hij ooit zou willen. Want liefde maakt blind, nietwaar…

appie (9 x uitgekomen)

Appie is de slungelige freack die iedereen de stuipen op het lijf jaagt met zijn obsessie voor horrorfilms.Een jongen die niets heeft voor regels en gezag.Hij neemt het mysterie niet sirieus, hij doet er nog een schepje boven op door de bewoners de stuipen op het lijf te jagen.

mick (1 x uitgekomen)

Mick is een vrijbuiter.Een sportieve jongen die graag op zijn skateboard/Surfplank of snowboard staat.Mick is knap en weet dat de meisjes heb aantrekkelijk vinden.Dat doet hem niet veel, hij is een dromer maar nuchter.Meisjes worden snel verliefd op hem omdat hij mooi is en een echte stoere man.

amber (41 x uitgekomen)

Amber is het mooie populaire meisje van het stel.Haar vader heeft haar altijd alles gegeven wat ze wilde maar een verwend kreng is ze niet.Amber is zo impulsief als een kind en doet dingen eerst voordat ze nadenkt.Dat brengt haar altijd in grappige situaties.Amber krijgt met Nienke voor het eerst in haar leven een echte vriendin.

nienke (67 x uitgekomen)

Nienke is de nieuwkomer in huis anubis en ze zorgt meteen al voor watopschudding.Ze word gespest en zwaar op de proef gesteld, want knuffels,paarden en garfield-sloffen maken je nu eenmaal niet populair.Maar haar bijzonderheid valt later pas op.Ze komt als eerste met het mysterie in aanraking en gaat door tot het bittere eind ondanks het gevaar.En dat kunnen maar weinig mensen haar nadoen.

mara (20 x uitgekomen)

Stille wateren hebben diepe gronden.Dat is Mara.Altijd observerend, ze wil iedereen te vriend houden.Maar dat brengt haar soms in moeilijkheden.

patricia (4 x uitgekomen)

Patricia is de stoere meid met de grote mond waar mee niet te spotten valt.Ze kenmerkt zich door haar uiterlijk dagelijks te veranderen.Patricia heeft een moeilijke jeugd gehad en dat is heel duidelijk te merken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Noah98

    Nienke(H) Ze is geweldig(H)

    1 decennium geleden
  • Muismat

    Amber (dance)

    1 decennium geleden
  • HeartRose

    Ik ben amber!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • McGeek

    nienke..

    1 decennium geleden
  • joyce22

    Aaaaah!!!!!!!!Nieke!!!!!Ikke wil Patricia zijn!
    (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)Petricia is leuk(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?