Houd hij van jou?

Ben je hopeloos verliefd en wil je graag weten of hij ook op jou is?!?!?
Doe dan nu deze quizlet!!!!
Kom erachter hoe verliefd jou crush op jou is....!!!

Mogelijke uitkomsten

Hopeloos (8 x uitgekomen)

Als ik jou was zou ik hem maar vergeten, niet rottig bedoelt maar die jongen ziet jou niet bepaalt zitten!! Zoek een nieuwe boy er zwemmen genoeg vissen in de zee!!! En trouwens als hij zo dom is om niet op jou te vallen is hij tog niks waard...?

beetje,, (9 x uitgekomen)

deze jongen kan verliefd zijn of moet het nog worden. Heb gedult met hem het komt vanzelf wel. verwacht er niet te veel van, de liefde kan snel over zijn. Maar het kan ook opbloeien!!! Houd moed!!!

Vrienden (0 x uitgekomen)

deze jongen ziet niks anders in jou dan een goeie vriend. Hij vindt je wel leuk maar niet op de manier waarop jij hem leuk vindt. Laat het overwaaien je zou misschien alleen de vrienschap verpesten. Er zijn veel leukere jongens die jou wel ontzettend leuk vinden... maar als je die vriend niet uit je hoofd kunt zetten kan je altijd proberen net zo lang te flirten totdat hij inziet hoe leuke meid je eigelijk wel niet bent!!! SUCCES

duidelijk (29 x uitgekomen)

Ik snap eigelijk niet waarom je deze test nog doet, hij is duidelijk smoor op je!!! is hij nog niet jou vriendje?? dan zou ik maar opschieten ( een afknapper kan bijna niet). En als hij al je vriendje is, je hebt geluk hij zal niet gauw deze liefde opgeven. (Ik ben stiekem wel jaloers op je met deze jongen)

verliefd (16 x uitgekomen)

deze jongen vindt jou leuk en is waarschijnlijk ook verliefd maar of dat voor altijd zou zijn weet ik niet?? Hij is wel leuk voor tijdelijk maar hij zal snel weer naar een ander lopen... het is een beetje een player en heeft waarschijnlijk een beetje bindingsangst :P... doe rustig aan met hem zoen zoveel je kan en dump hem voordat hij dat doet!!! je zult hem wel snel weer vergeten:P

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Novacaine

    Hopeloos. Ghehehe.
    Die zag ik wel aankomen :3

    1 decennium geleden
  • moedervlekje

    duidelijk(yeah)(H)

    1 decennium geleden
  • CookieAddict

    Hopeloos:$
    Heel goed voor een eerste quiz :D
    een dingetje : bij vraag 6 heb je 2x hetzelfde antwoord ;)

    xx.
    (K)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?