Bill & jij voor eeuwig?

Je bent een meisje van 17 die samen met je beste vriendin naar duitsland gaat omdat het natuurlijk jullie lievelingsland is omdat jullie spr grote tokio hotel freaks zijn.
jij noemt Annelies en je beste vriendin noemt Laura. Je hebt er dagen naar uitgekeken en eindelijk is het zover. Je komt aan in duitsland in je hotel in magdeburg. Het eerste wat jij en je beste vriendin doen is het hotel afzoeken of bill en tom er toevallig ook nerges zijn. Spijtig genoeg zijn ze er niet dus gaan jij en je bf shoppen ...

Mogelijke uitkomsten

JIJ EN BILL 4 EVR ! (6 x uitgekomen)

Bill zag je al zitten vanaf het moment toen hij je in de ogen keek. Toen hij je beter leerde kennen was hij gwn zot van je. Eerst durfde hij het nog niet aanmaken omdat hij niet wist of het wederzijds was maar uiteindelijk deed hij het toch. Jij en Bill is Liefde voor eeuwig!

JIJ PAST BETER BIJ TOM (1 x uitgekomen)

Je zag eerst Bill zitten tot je tom in de ogen keek..Je werd smoorverliefd en je merkte dat het wederzijds was. Je maakte het aan en nu kunnen jullie niet meer zonder elkaar..

GEEN (0 x uitgekomen)

Je vindt hun toch maar niets. Het klikt niet tussen jou en bill en het zal nooit iets worden. Ook voor Tom heb je geen gevoelens .. Je zoekt best iemand anders ..

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • PornBitches

    go laura !! :D
    jeej ik heb met Bill (H)
    komt der nog een vervolg of niejj ?? ^^

    -x- annelies bf!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?