Wie ben jij van het Huis Anubis ?*

Iedereen kent de beroemde serie "Het Huis Anubis" op Nickelodeon, maar weet je ook op wie jij het meeste lijkt ? Doe deze quiz en krijg antwood op deze vraag... xD

Mogelijke uitkomsten

Nienke (252 x uitgekomen)

Je bent een verlegen en mysterieus persoon, je kan voor een heleboel opschudding zorgen en blijft altijd jezelf, ook al kan dit je zwaar vallen. Daarbovenop ben je heel moedig en eenmaal je gekend bent gaan mensen van je houden.

Appie (43 x uitgekomen)

Je bent een slungelige freak die iedereen de stuipen op het lijf kan jagen. Je bent iemand die zich niets aantrekt van regels en gezag en voor jou is een grap nooit gek genoeg. Je serieus houden is dan ook een harde taak voor jou.

Patricia (70 x uitgekomen)

Je bent stoer met een grote mond, iemand waar niet mee te spotten valt. Je probbeert dit dan ook met je uiterlijk te kenmerken. Je bent een aanwezig persoon, maar geeft ook kleur aan het leven.

Fabian (34 x uitgekomen)

je bent een slimme doordenker met een zachtaardig karakter. Je bent altijd erg jezelf en heel hulpvaardig. Je bent erg wijs voor je leeftijd en studeren kan nooit geen kwaad, vind je.

Amber (172 x uitgekomen)

Je bent het mooie populaire jongen/meisje van het stel. Je bent zo impulsief als een kind en je doet altijd eerst voor je nadenkt. Dat brengt je altijd weer in grappige situaties. Je ent grappig door je fantasieën en doordat je altijd van alles iets bijzonders maakt.

Jeroen (13 x uitgekomen)

Je bent een kakker. Een studentikoos type. Je bent een naar, manipulatief ettertje. Mensen manipuleren is dan ook je dagtaak en daar geniet je met volle teugen van. Hoe meer mensen je tegen elkaar kan opzetten, hoe beter. Je hebt bijna of geen vrienden, want de enigste die je kan vertrouwen is jezelf.

Mara (82 x uitgekomen)

Stille wateren hebben diepe gronden. Dat ben jij. Je bent altijd observerend en hebt geen mening over belangerijke zaken. Je wilt iedereen te vriend houden. Je bent een waker van de groep en een soort moeder Theresa die iedereen verzorgt en van iedereen houd.

Mick (10 x uitgekomen)

Je bent een vrijbuiter. Je bent een sportief persoon en zelfzeker. Je bent geen dromer maar heel nuchter.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • Wessel

    dit klopt niet ik vul in jongen en dan lijk ik op Patricia WTF:S

    1 decennium geleden
  • Calamity

    Mara.

    1 decennium geleden
  • Athalie

    Mara.^^

    1 decennium geleden
  • Proprius

    Mara xD!

    1 decennium geleden
  • MusicRhtyhm

    Mara (L)

    She Is Só Sweet

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?