Ben je ijverig of lui?

hieruit kun je opmaken of je
een harde werker bent of bijna niets doet

Mogelijke uitkomsten

zeer ijverig (38 x uitgekomen)

je bent absoluut niet lui, je werkt zelfs regelmatig in je vrije tijd en je bent niet bang moe te worden en lekker te kunnen slapen.

helper (9 x uitgekomen)

je bent behalve handig, thuis, op school of op je werk, ook bijna altijd beschikbaar om te helpen en lijdt net als iedereen een normaal en zelfstandig leven.

aanwezig (7 x uitgekomen)

soms steek je nog wel eventjes de handen uit de mouwen om in je eigen tijd anderen te helpen, maar daar blijft het dan ook bij, verder besteedt je je eigen vrije tijd maximaal en geniet hiervan.

afwezig (11 x uitgekomen)

je bent vaak in het bijzijn van anderen mensen die je niet altevaak helpt, je bent vaak een tikkeltje te lui en bent verder bang moe te worden.

lui (4 x uitgekomen)

je hebt nergens een omkijken naar, je laat mensen lekker zelf hun problemen oplossen, je sport nauwelijks en zit je vrije uren lang uit of al geeuwend voor de tv of computer.kortom je gewoon echt lui en bang om eens lekker te kunnen slapen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Kissie2004

    (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    7 jaar geleden
  • terrakion

    (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • klopke

    zeer ijverig haha leuke quiz

    kom ok mijn quiz doen

    doeii(L)melanie

    1 decennium geleden
  • hallomensjes

    hej leuke quiz(yeah)(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?