verhaaltje,, lees het verhaaltje en maak de vragen!

Jessie zat op haar kamer een boek te lezen. eigenlijk kon ze zich helemaal niet concentreren op het verhaal! ze zat steeds maar aan thomas een jongen uit haar klas te denken. Ze was supper verliefd op hem! hij zat nog maar net bij jessie op school dus heel lang kende ze hem nog niet. Opeens werd er gebelt. de vader van Jessie riep:"jessie het is voor jou!" jessie liep naar beneden en daar stond thomas met haar beste vriendin sasja voor de deur. "wat komen jullie doen?" vroeg jessie.
Sasja vertelde dat ze verkering had met Thomas. Sasja wist ook dat jessie op thomas was maar waarom heeft zei dan verkering genomen? Jessie vroeg met een klein stemmetje:"wat komen jullie doen?" Sasja antwoorde"wij wouden vragen of je buiten kwam spelen." "oke" antwoorde jessie kortaf. toen ze even later buiten stonden begon Sasja thomas hevig te zoenen.
Jessie kon het iet meer aan zien en horen en zei: "IK BEN OP JE THOMAS!" ze schrok van wat ze zelf zei. Thomas keek haar aan. Toen begonnen Sasja en Thomas heel hard te lachen.
"wat is er?" vroeg jessie.
Thomas antwoorde "we maakte maar een grapje! Sasja had verteld dat je op mij was en wou ons dichter bij elkaar brengen!" "oow" antwoorde jessie! "maar waarom zoende Sasja je dan?" "omdat ze had verteld dat ze ook op mij was! en ik had het voor een keer toe gelaten omdat ik zo op jou was dat ik het niet meer vol hield!" "ja dus nu heb ik thomas gezoend en heb je geen ast meer van mij!" zei sasja. "ik laat jullie wel even alleen" en Sasja liep weg. Toen begonden Jessie en thomas elkaar heel lang te zoenen!

EINDE

Mogelijke uitkomsten

jij vond het een kei leuk verhaaaltje! (35 x uitgekomen)

jij vond het een kei leuk verhaaltje daarom krijg jij van mij een duim!

mwaa ging wel (11 x uitgekomen)

jij vond het geen supper verhaal jij hebt wel eens iets leukers gelezen!

stom-saai (38 x uitgekomen)

jij vond het niet zoon leuk verhaal of gewoon NIET LEUK

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • daphne5497

    jij vond het een kei leuk verhaaaltje!

    1 decennium geleden
  • Paperplane

    volgens de quiz vond ik het leuk maar eigenlijk niet.... srry...:$:(

    1 decennium geleden
  • Delicious

    leuk verhaaltje
    stomme quiz

    1 decennium geleden
  • yaartjuh

    ik vond het een keileuk verhaaltje volgens je quiz maar eigenlijk vond ik het maar een stom verhaaltje... sorry:$

    1 decennium geleden
  • louve96

    saai hee! als je een plan verzint hoe dom dan ook ga je nie zoenen en als je iemand net ken mot je geen verkering nemen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?