De streken van de groep achters...[deel1]

Stel; je heet Maartje, en je vriendin heet Daniëlle. Je zit in groep 8 en je bent niet altijd de braafste... je bent vaak erg melig, en komt in grappige, maar soms ook rare situaties terecht. Veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

Je hebt alles gekocht, inclusief de spekjes! (18 x uitgekomen)

Je komt aanrijden op school en je trilt van de angst. Straks wordt de meester nog hartstikke boos! Maar je moet er eigenlijk ook wel om lachen. Je kijkt naar je vriendin. ,,Zou ie boos worden denk je?" Ze kijkt je grappig, maar ook beangstigend aan. ,,Nou eh... denk het wel!" En jullie schieten keihard in de lach.

Keihard giechelend komen jullie binnen in de klas. Iedereen kijkt jullie aan. Je wordt zo rood als een tomaat. Dan komt de meester aanlopen. Hij kijkt wat jullie hebben gekocht. ,,Zo gaan jullie niet met geld om!" zegt hij met z'n zware stem en kijkt jullie boos aan. Je kijkt Daniëlle aan en ze houdt het bijna niet meer van het lachen. ,,S-sorry..." stotteren jullie, en jullie gaan zitten.

Je hebt alles netjes gekocht. (5 x uitgekomen)

Rustig komen jullie aan op de fiets. ,,Duurde wel lang, ik hoop niet dat de meester boos wordt..." zegt Daniëlle. ,,Vast niet, en anders heeft ie pech." zeg je eigenwijs.

Je loopt naar binnen in de klas. De meester komt aangelopen. ,,Dat duurde lang zeg..." zegt hij licht geïrriteerd. ,,Nou sorry hoor." zegt je vriendin wat kwaad. ,,Zeikerd." zeg je net iets te hard. ,,Pardon?" zegt de meester, maar je blijft hem boos aankijken. Het is ook nooit goed hé!

Je komt niet meer terug. (3 x uitgekomen)

,,Heeft de meester toch lekker pech! Kan mij niks boeien als ik straf krijg. Hij kan de pot op." zeg je. Je fietst samen met Daniëlle naar het Rond. Van het geld wat je hebt gekregen koop je samen met Daniëlle een patatje, dat had je wel weer verdient na dat rekenen. ,,Had hij óns maar niet moeten kiezen om boodschappen te halen bij de Lidl." zegt Daniëlle en je knikt instemmend toe.

Net als jullie je patatje op hebben gaat de mobiel van Daniëlle af. ,,Met Daniëlle." Je vraagt fluisterend wie ze aan de lijn heeft, maar ze gebaard dat ze stil moet zijn. ,,Ja ja... we komen... nee..." zegt Daniëlle trillend en ze klapt haar mobieltje weer dicht. ,,Wie was dat?" vraag je met een beangstigend voorgevoel. ,,De meester..." ,,Hoe komt die nou weer aan jou nummer?" vraag je. ,,Heel veel kinderen uit de klas hebben mijn nummer... zullen we naar school gaan?"

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • amberkishatu

    Doorgaan super leuk

    1 decennium geleden
  • Xxdaantje

    en je moet doorgaan..

    1 decennium geleden
  • Xxdaantje

    nou wat denk je zelf:S
    ik was er zelf bij het spekjesindicent bij...

    superleuke quizlet!!!!!

    1 decennium geleden
  • Maartimba

    Is dit een leuke serie? Moet ik ermee doorgaan? Wat moet er verbeterd aan worden?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?