Bij wie van Tokio Hotel zou jij het beste passen?

Ben je fan van Tokio Hotel, en ben je benieuwd bij wie je het beste zou passen! Doe dan nu deze test! Dit is natuurlijk ook voor niet fans een leuke aanrader;)

Mogelijke uitkomsten

Bill Kaulitz (437 x uitgekomen)

Bill is Geweldig! Hij lacht lief, zijn stem is perfect en oh wat loopt hij lief, dit zijn vast dingen die al duizenden malen door je hoofd zijn gegaan! Bill past gewoonweg bij jou!

Tom Kaulitz (104 x uitgekomen)

Nou jou uitkomst is duidelijk! jij past toch echt het beste bij Tom. Hij flirt misschien nu veel, maar wacht maar tot hij jou heeft leren kennen! Hij zal als een blok voor je vallen!

Gustav Schafer (364 x uitgekomen)

Goh hou jij nou ook zo van sport of lijkt dit maar zo? Gustav is sportief en houdt wel van een lolletje op zijn tijd. Tijdens interviews houdt hij zich wat afzijdig maar dat maakt hem juist zo lief vindt je niet? Je past iig goed bij hem! wees wel op je hoede, hij is een ochtendmens.

Georg Listing (270 x uitgekomen)

Jullie zouden een leuk stel vormen! Jullie houden beiden van een feestje op zijn tijd, maar je hoeft ook weer niet het middelpunt van de avond te zijn. Het gaat erom dat jullie lol beleven! en dat lukt zeker als jullie samen zijn!

Sorry Geen van hen (20 x uitgekomen)

Helaas, jij bent zo uniek dat je bij geen van allen echt past. Of je twijfelt nog wie de leukste is of je vindt een ander toch wat leuker! Dit betekent natuurlijk neit dat je geen kans maakt, maar je kunt altijd rondkijken of er wat beters rondloopt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (57)

  • KorraBlaze0

    Gustav (huil) ik wil tom hij is zo cute

    9 jaar geleden
  • bfmvred

    Gustav ofcourse(H)

    1 decennium geleden
  • NatasBieber

    Gustav(hoera)
    het moest tom zijn xD

    1 decennium geleden
  • BilliancaXxX

    BILLY = UBERSEXY xD
    BILLY = GEWOON RAAAAAAAAAAUUUUUWWWW (yeah)!

    zo dat moest er even uit (A),
    dank u voor deze boodschap !

    1 decennium geleden
  • xRivkikix3

    Bill (L).
    Yaaaayz x3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?