welke nintendo princess ben jij??

wil je weten welke nintendo princess je bent doe dan deze quizlet

Mogelijke uitkomsten

peach (48 x uitgekomen)

je lijkt op peach,je bent lief voor anderen en zorgt goed voor anderen,je houdt van rose en van vrienden en familie.je bent eerlijk en houd er niet van als anderen je nadoen met kleren,plaatjes etc.

daisy (30 x uitgekomen)

je lijkt op princess daisy. bent stoer en jongens achtig,je houd er niet van als mensen een grote bek geven,en slaat de grootste slechterik in elkaar.je gedraagt je stoer bij mensen die je voral niet goed kent,maar je kan ook lief zijn.je bent de princess van sarasa land

rosalina (11 x uitgekomen)

je lijkt op rosalina.je bent zorgzaam maar toch een beetje verwend.je doet geen dingen die je niet wilt.en je vind het niet fijn als anderen niet doen wat jij wilt.voor wezens zoals dieren en kleine kinderen voel jij je verantwoordelijk.

zelda (4 x uitgekomen)

je lijkt op zelda.jij wilt graag anderen beschermen en zou je zelf er al te graag voor op oferen.je houd van de kleur paars en je bent ook de machtigste in jou land.je houd niet van het kwaad.

ruto (1 x uitgekomen)

je bent super verwend en een flinke trut.je wilt persee dat anderen je dienen en je hebt geen zin om daarop te wachten,dus je voelt je snel geneigt om te schreeuwen.

saria (14 x uitgekomen)

je bent zorgzaam en lief en houd ziels veel van je vrienden.als ze weggaan is dat dan ook een heel ascheid.je bent gevoelig en houd niet van ruzie,maar stiekem heb je de grootste haat aan zelda

nabooru (12 x uitgekomen)

je bent bij alles en iedereen de leider.je houd van topaas en glitter en diamanten.als je de nieuwste oorbellen ziet moet je ze al gelijk hebben.je vind mensen die bij de hand doen iritand,en vind het totaal niet erg om iemand in elkaar te trimmen

midna (10 x uitgekomen)

je bent zorgzaam en aardig voor de mensen die je mag maar je hebt een bijzonder kort lontje.als iemand al sukkel zegt ligt hij aan de andere kant van de kamer.je bent bijzonder sterk en hebt een enorm possie kracht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • BlackwolfM

    midna... yes!!!(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Nonoooo

    Daisy (yeah)

    1 decennium geleden
  • Verty

    Peach...

    Ik wil rosalina zijn(huil)

    Waarom gebruik jij trouwens nepplaatjes?:8

    Ik vind die lelijk niet doen(N)

    1 decennium geleden
  • peachdaisy

    Peach
    Yes

    Peach en Daisy 4 ever
    Ps: waarom gebruik je nepplaatjes

    1 decennium geleden
  • Frederieke13

    daisy! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?