Wat voor persoon ben je van The Lord of the Rings

Ondek wat voor persoon je bent van Lord of the Rings

Mogelijke uitkomsten

Legolas (51 x uitgekomen)

Jij bent voor bijna niks bang Je wed altijd met Gimli wie de meeste orcs/uruk-ai je kan verslaan en je bent erg moedig als het op gevaar uitkomt red jij je vrienden altijd.

Aragorn (25 x uitgekomen)

Jij bent voor niks bang en je bent de koning dus je moet je volk verdedigen je bent erg gul en je helpt je vrienden.

Gimli (10 x uitgekomen)

Jij wed altijd met Legolas wie de meeste orcs/uruk-ai dood maakt. Jij bent ook erg trots,je schept veel op.

Gandalf (12 x uitgekomen)

Jij bent erg wijs en machtig het lijkt ook net alsof je de koning bent dat ben je niet maar wel machtig en je durft bijna alles op te geven voor iets heel belangrijks.

Sam (6 x uitgekomen)

Je bent echt moedig jij durft je leven op te geven voor je meester/vriend Frodo die ook heel aardig is.Jij bent ook niet zo snel bang en soms hak je je er zelf flink door heen.

Frodo (17 x uitgekomen)

Je bent de ringdrager en dus heel krachtig.Je verlijd je zelf wel tot de ring maar dat is voor iedereen bijna niet te weerstaan.Gelukkig heb je een beschermer en vriend Sam die ook heel aardig is.

Sauron (4 x uitgekomen)

Jou ring word door een hobbit gevonden je bent heel boos omdat de ring van jou was je komt toen je dood ging weer terug als een raar zwevend oog.[je haat dus bijna iedereen]

Saruman (1 x uitgekomen)

Jij was eerst goed maar daarna besloot je je maar aan de slechte kant toe te voegen.[niet goed dus jij gehoorzaamd Sauron dus.Je bent dus de commandant van Sauron.Je geeft dus bevel aan de orcs/uruk-ais wat ze moeten doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?