The meeting whit TH... Brown eyes... {1...}

Naam: Amy Lijzers
Leeftijd: 16

Ze is helemaal fan van Tokio Hotel, vooral van Tom. Als ze op een avond hoort dat ze naar een meeting mag met TH is ze helemaal gelukkig. Ze koopt een nieuwe outfit en hoopt dat Tom haar sexy genoeg vind. Op de dag van de meeting...


Maak maar

Mogelijke uitkomsten

Brown Eyes (13 x uitgekomen)

Ik ben volgens mij al een uur in zijn ogen aan het staren. Het is dan wel een poster maar zijn ogen lijken wel te leven, alsof ze mij gewoon aankijken. Als ik mijn blik uiteindelijk los weet te scheuren en me omdraai kijk ik naar mijn outfit voor morgen. Een kort spijkerrokje, een zwart-paars gestreepte legging en een paars hemdje met een zwarte doodskop. Toen ik het zag hangen Moest ik het gewoon hebben, ik wist zeker dat Tom zijn ogen niet van me af kon houden. Met een glimlach op mijn gezicht ga ik in bed liggen en staar weer naar die fantastische chocolade bruine ogen. Langzaam vallen mijn ogen dicht en met een glimlach val ik in slaap.

"Amy, schiet op!! We hebben ons verslapen!! Over een uur moeten we al bij de zaal zijn!!" Mijn ogen schieten open en binnen 2 seconden sta ik naast mijn bed terwijl ik mijn legging aan probeer te krijgen. Als ik eindelijk ben omgekleed vlieg ik naar de badkamer om mijn haar in mobel te brengen en de gebruikelijke zwarte lijn om mijn ogen heen te trekken. Daarna ren ik weer terug naar mijn kamer en knal ik tegen mijn deur aan die ik net nog zelf dicht had gedaan. "Kut" mompel ik terwijl ik nijdig over een pijnlijke plek op mijn hoofd wrijf. Snel spring ik overeind en ren naar binnen. Damn, waarom is het hier nou altijd zo'n zooi? Kreunend van irritatie begin ik te zoeken naar mijn zwarte Allstars. "Amy schiet op!! We moeten nu echt gaan!!" hoor ik mijn vader roepen. Yes, gevonden! snel trek ik ze aan en storm naar beneden. Halverwege de trap ren ik weer naar boven en pak ik snel mijn tas. Al snel zit ik in de auto, op weg naar de meeting, terwijl ik met een stralend gezicht meebler met de CD die op staat.

In die nacht is een mooi liedje!! (3 x uitgekomen)

Du bist alles was ich bin

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Spanjeeee

    whaaaa supergoed ! ! !
    maak je er snel meer???
    :-)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?