*IK? een geweldig leven? Neej man, m`n leven suckt!* (víér)

nummero 4 al wajo in 2 dagen xD

mjah ik doe t voor Luc(H)

Mogelijke uitkomsten

WAT?!?!?! nee!!! ='[ (17 x uitgekomen)

Ik geef m kusjes tot zijn broek en ga verder over zijn broek. Ik voel zijn ‘Little Gustav’ al groeien. Hij wil net z`n broek uitdoen, komt Bas binnen. “BUSTED! Haha sussie nu heb ik je” “GVD Bas! Rot op!” “nou oke dan maar he, tot ziens!” “Bas?” “JAAAA(A)” “hoe heb je de deur opengekregen?” “hahaha ik had n mes gepakt, in t slot gedaan en huup huup Bastruc xD” “Ö die gaan ik onthouden” lachte Gus “komt goed van pas bij fran :P” “nouwja zeg=[ zit er eentje gwn te lachen” zeg ik met n pruillip.
“Jap, goed heah?(A)” zeiden Gustav en Bas in koor. Ik duw gustav van me af en duw Bas de kamer uit. “ik ga even douchen…” “…ik kleed me wel aan en ga wel weg” verbrak Gustav met een zielig gezichtje. “Moet je zelf weten” zeg je bot.
Hij kleed zich aan en verlaat de kamer. *BAM* Dat was de voordeur ben ik niet te bot geweest? K heb nu al spijt van wat ik heb gedaan=[ ik besluit t te vergeten en te gaan douchen. Nadat ik heb gedoucht ga ik m`n pyjama aandoen, je weet wel, zo`n shortje met n navel truitje. Ik besluit 10,000 BC te gaan kijken en pak de disc en prop m in de dvd speler, ik pak de afstandsbediening en plof op m`n hoekbank voor m`n flatscreen tv.
“AMY” brult mijn moeder van beneden “DR IS N BRIEF VOOR JE VAN GUSTAV!” “IK KOM AL MA!” ik zet de film op pauze en stormt naar beneden, “Gustav zei dat dit voor jouw was…” zei je moeder, meteen pakte je m aan en rende naar boven. M`n moeder zei nog wat maar dat verstond ik niet, zo snel rende ik naar m`n kamer.
Ik kijk op de brief ‘Voor Amy’ staat er in mooie letters op, ik ga met m`n fingertoppen over de mooie gouden letters, en draai de brief langzaam om, ik ga zitten op de bank, en open de brief.
Ik be verbaasd als ik zie wat die jongen heeft geschreven;

Lieve Amy,

ik, je hebt me best wel gekwetst. Ik denk niet dat ik hier door mee wil gaan, t spijt me. Ik wil wel even goede vrienden blijven, maar je moet wel onthouden dat ik nog gewoon van je hou, zie dit als een pauze in onze relatie. Ook moet ik morgen op tour en ga je vreselijk missen egt waar! Je kan niet mee, ookal waren we gewoon een stel, ik ga je 2 jaar niet zien, want we hebben een tour door heel de wereld.
Je kan me bellen waarneer je wilt,
Maar dan kan ik al n nieuwe vriendin hebben.

x-jes en big hugs je buurjongen Gustav


ondertussen zit ik te huilen op m`n bank, wat als hij dan een nieuwe vriendin heeft? Of hij gaat me vergeten? Maar.. nee may niet zo denken! Je moet m gewoon laten gaan! Nee dat wil ik niet, ik ga me verontschuldigen en met die gedachtes val ik in slaap op m`n bank met de brief in m`n hand……




en wat vonden jullie? laat ff weten in reactie plzz(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • COWxCUWL

    Lief!
    hij is Leuk !
    vind Bill leuker maar ik maar hem voor jou!(a)

    X-Je! snel veder

    1 decennium geleden
  • AshleySixx

    schrijf verder

    1 decennium geleden
  • DONTxASK

    Leuk geschreven kind!

    XD

    Schrijf snel verder!<33

    x

    1 decennium geleden
  • BiebStyless

    Arme Amy :(

    maar ze komen hopelijk wel terug by elkaar


    snell verderr

    xx Chloe

    1 decennium geleden
  • LoveSomeone

    Öooo Nouwja zeg:S
    Snel verder kind:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?