Welke muppet ben jij?

Iedereen heeft wel een beetje een muppet in zich. Wil je weten wat van Muppet jij bent? Doe deze test dan effe!

Mogelijke uitkomsten

Animal (1118 x uitgekomen)

Uitgaan, eten, sex en slapen. Dat is het enige wat jij zowat doet. best simpel en vaak relaxt. Maar vind je het niet een beetje een belediging dat je wodt vergeleken met Animal?

Gonzo (685 x uitgekomen)

Je bent slim, af en toe verlegen en vaak onzeker. Wie ben je nou eigenlijk? Een grote filosoof. Niks mis mee dus... Maar maak 's lol, want dit is wel een doemdenkend leven.

Kermit (507 x uitgekomen)

Je houdt ervan aan je toekomst te werken, en mensen bij te maken. Je bent erg bezig met plannen, en je agenda zit alijd propvol. Een leuk maar soms wel hecties leven...

Miss Piggy (564 x uitgekomen)

Je bent lekker eigenwijs, en weet precies wat je wilt. Je bent ijzersterk, letterlijk en figuurlijk. Nee, onzeker ben je echt niet. Maar soms best wel strontvervelend!

Floyd (246 x uitgekomen)

Yeah! Swingend! Je hangt een beetje tussen Animal en Kermit in. Best goed dus. Je wereld bestaat bijna alleen maar uit muziek. Maar... Er bestaat meer dan alleen je muziek, hoor.

Beaker (28 x uitgekomen)

Je wilt mensen altijd graag helpen. Want je wilt erg gelieft zijn. En dat ben je ook. Maar als je iemand de problemen uit wilt helpen kom je vaak in de zelfde situatie...

Jeneace (256 x uitgekomen)

Je houdt van mode, muziek, maar ook van cntact nemen met mensen... Toch weet je soms niet wat er in je omgeving gebeurt. Je bent heel open, maar aan de andere kant kun je ontzettend verlegen zijn.

Sam the Eagle (5 x uitgekomen)

Normen en waarde. Orde en decipline. Je houdt er erg van dat als is zoals het hoort. En als dat niet zo is, en je bent er bij betrokken schaam je je dood. Dat is logisch, maar soms moet je gewoon ok 's iets doen wat niet 'gewoon' is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?