Wie van de wetten van de magie ben jij?

Ben jij Richard, Kahlan, Zedd, of nog iemand anders?

Mogelijke uitkomsten

Richard Cypher / Richard Rahl (79 x uitgekomen)

Richard is de zoeker, een oorlogstovenaar en een held uit de profetie. Zonder dat te weten leefde hij jaren in het Westland, waar geen magie bestaat. Hij was een woudloper, maar nu is hij de meester Rahl, heerser van d'Hara.

Kahlan Amnell (47 x uitgekomen)

Kahlan is de leidster van het Middenland, de biechtmoeder. Ze kan mensen alles voor haar laten doen door ze alleen maar aan te raken. Kahlan en Richard zijn getrouwd.

Zeddicus zu'l Zorander (55 x uitgekomen)

Zedd past in het rijtje: Merlijn, Gandalf, Perkamentus. Hij is de grootste tovenaar van zijn tijde en de grootvader van Richard. Hij is met Richard en zijn moeder naar het Westland gevlucht, om ze te beschermen.

Darken Rahl (11 x uitgekomen)

Darken Rahl is helamaal evil. Hij is Richard's vader, zonder dat die het wist. Hij probeerde de wereld over te nemen met magie.

Cara (294 x uitgekomen)

Cara is een mord-sith, een van Darken Rahls lijfwachten en martelaars. Nu werkt ze voor Richard. Ze is keihard en haar baan is tovenaars die de meester Rahl kwaad willen doen gevangen te nemen en te martelen voor informatie.

Jagang (3 x uitgekomen)

De keizer van de oude wereld. Hij is machtsbelust, communistisch, en wil het communisme ook in de nieuwe wereld verspreiden. D'Hara, onder leiding van Richard, strijdt tegen hem.

Nicci (47 x uitgekomen)

Een tovenares die haar ziel heeft verkocht aan de Wachter van de onderwereld (de duivel). Ze heeft zich bekeerd en heeft zich bij Richard aangesloten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (32)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?