Reneemakesyourstupidday band ofzo x3 [deel2]

hoi, melissa ik krijg hoofdpijn van die msn geluisjes :c

Reactieeeeeeeee.

Mogelijke uitkomsten

. (10 x uitgekomen)

Jayden keek me chagerijnig aan terwijl ik naar melissa zat te staren die half zat weg te kwijnen op de grond. '' waar heb je dat broodje nou weer vandaan? '' vroeg hij. '' Ochtend buffet, je kan er gewoon een pakken hoor niemand merkt het. '' zei ik. Jayden loopt de deur uit zonder wat te zeggen en komt later terug met een volle schaal met broodjes. Ik begon te lachen toen ik z'n vrolijke gezicht zag, en ieder vrolijkte al wat op.

Alyssa kwam de badkamer uit, '' EINDELIJK! '' schreeuwde melissa en ze kroop snel naar de badkamer. Met een grijnzend gezicht keken we toe hoe charmant melissa naar de badkamer kroop, en we schoten in de lach. Ik keek op de klok en geschrokken schreeuwde ik dat het al 8 uur was. maar ray zei met een gay gezicht: '' de audities zijn pas om 17:00 hoor ''. En stressend zat ik al te zijken dat we nog geen vervoer hadden en ik me nog niet had aangekleed en we nog langs ray's oma moesten, ofzo. totdat jayden me met een grijnzend gezicht optilde, en me mee nam naar de wasbak in de keuken, '' zo ga jij maar even afkoelen '' en hij propte me in de wasbak. met een raar gezicht kijk ik hem aan terwijl het ijskoude water over m'n benen druipt. ray en alyssa schieten in de lach, en ik krijg nu pas door dat ik in het ijskoude water zit en schreeuw het uit. Met een lachend gezicht duw ik alyssa en jayden's hoofd in de was bak, en het duurt niet lang voordat de keuken overstroomd van het water..

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • THLOVESAIIS

    (baby) oke en nu ga ik die schaal met broodjes van jayden stelen 8D. en dan eet ik jou ook op (hoera) nee grapje :3 ze zijn leuk heur n_n hopelijk na het weekend meer. maar ik moet over kwartier weg :3. want dan ga ik weekend nr centerparks:S joepiee. doei(K)

    1 decennium geleden
  • THxRENATE

    hahaha die actie van jayden (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?