All because of YOU babe.. #1

Lees maar gewoon :D



Mogelijke uitkomsten

Wake up. . . Its time to go. (16 x uitgekomen)

Blieb.. blieb.. blieb..
Ik zucht en draai me opnieuw om. Nog heel even slapen..
Iets ijskouds klotst in mijn gezicht. Ik spring overeind en kijk verwilderd om me heen. "Wat?"
Dan zie ik Micheal staan. Dat had ik kunnen weten.
Ik kijk hem boos aan. "Rustig maar hea. Je hoeft niet gelijk een plens water ofzeuw in mijn gezicht te gooien." Michael reageerd niet. "Goed, we moeten over.. even kijken.. twee uur op het vliegveld zijn. Als jij even ontbijt regelt, in moet nog een heel belangerijk perstelefoontje plegen." Ik rol met mijn ogen. Met tegenzin klim ik uit bed.
Ik loop naar beneden. Jeetje, wat een enorme klerezooi is het hier. Moeten we dat allemaal in één ochtend opruimen? Micheal gooit al zijn gedoe ook maar zomaar ergens neer.. Onder een stapel spullen vis ik mijn blackbarry vandaan en toets Alisons nummer in. "Hallo? Ali?"
"Oewh, Nien, wat moet je. Het is pas zes uur weet je.." Ik zucht. "Ja ik weet het. Michael maakte me net wakker. We moeten om acht uur bij het vliegveld zijn en of ik even ontbijt wou maken. Hij moest nog een belangrijk intervieuw doen enzo. We moeten alles ook nog inpakken"
"Jezus, Nina, dat je daar nog intrapt! Hij gebruikt je die gast, ik zweer het je."
"Alsjeblieft," kreun ik. "Begin daar niet weer over." "Al goed," zegt Alison. "Maar ík zou het wel weten met zo'n gast. Dumpen die handel. Maar het is jou beslissing." "Jah.." mompel ik. "Maar ik moet hangen, dag lieverd, tot over een weekje of zes!"
"Doeg! Ik hou van je!"
Chagerijnig doe ik de minikoelkast open. Binnenmonds vloek ik. Een ei en een paar blikjes drinken. Dan niet. Roomcervice maar weer. Ik pak mijn mobiel weer en toets deze keer het nummer van de roomcervice in.


Verder ?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • MariTom

    Leuwkk Sgatt !

    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?