Welke film vind jij goed ?

't gaat over welke film dat jij goed vind.
I hope you like it !

Mogelijke uitkomsten

Accepted (9 x uitgekomen)

Accepted is een komedie >
Als "B" en zijn vrienden worden geweigerd op alle scholen besluiten ze die probleem te omzeilen door zelf een school op te richten! Al gauw is het een chaos van mooie meiden in bikini, feesten bij het zwembad en een enorme kater. Hoe kunnen de studenten de autoriteiten ervan overtuigen dat de nepschool wel degelijk legitiem is !!

Als je deze film nog nooit gezien hebt fzo,, tis een echte aanrader !

Amazones (8 x uitgekomen)

4 vrouwen uit Breda - Noord zijn hun armlastig leven beu,, dus ze gaan een bank overvallen.

When in Rome (9 x uitgekomen)

een film van de Olson Twins,,
Wanneer de zusjes Charli ( Mary-Kate Olsen) en Leila (Ashley Olsen) voor het eerst op zomerstage mogen bij een wereldvermaard mode-en entertaimentbedrijf met hoofdzetel in Rome, popelen ze om de stad te verkennen. Maar nauwelijk zijn ze begonnen of ze staan al op straat..

Mean Girls (21 x uitgekomen)

Mean Girls >

Cady ( Lindsay Lohan) denkt dat ze wel weet hoe ze moet overleven. ze is namelijk opgegroeid in de bush-bush van Afrika. Maar dit valt behoorlijk tegen als ze voor het eerst op een Amerikaanse highschool terecht komt.

The Crudge (19 x uitgekomen)

jij houdt van griezelfilms >

De Amerikaanse medische studente Karen loopt stage in Japan. Wanneer een verpleegster niet komt opdagen voor haar werk, gaat Karen in haar plaats naar een vervallen huis waar ze Emma aantreft, een oude Amerikaanse vrouw die stokstijf voor zich uit staart in een lege kamer. Terwijl ze de aangeslagen vrouw verzorgt, hoort Karen boven vreemde geluiden. Het huis blijkt behekst te zijn door een bovennatuurlijke kracht, The Grudge.

About a boy (0 x uitgekomen)

About a boy >

iedere man is jaloers op Will Freeman : hij rijdt in een sportwagen, hij geniet van vluchtige liefdesrelaties en op zijn 38e heeft hij absoluut geen verantwoordelijkheden... totdat Marcus op zijn stoep staat, een unieke jongen van 12 die het leven van Will op zijn kop zet ..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • GunsRoses

    Haha! The Grudge.... Yeah!

    1 decennium geleden
  • nerveus

    When in rome, die is leuk ja! (yeah)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Accepted!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?