wie ben jij van spongebob squarepants

wie ben jij?
spongebob, patrick, gerrit, octo, sandy, meermin man, mossel jongen, plankton, parel, mr. Krabs

doe de quizlet en ondek wie je bent...

Mogelijke uitkomsten

spongebob (75 x uitgekomen)

In een ananas op de bodem van de oceaan woont de vrolijke zeespons SpongeBob. Hij is de liefste en eerlijkste zeespons die er bestaat, maar op de een of andere manier raakt hij altijd in de problemen. Ondanks al zijn goede bedoelingen heeft hij blijkbaar gewoon aanleg voor avontuur. Maar met zijn enorme optimisme en met de hulp van zijn beste vrienden weet hij elke tegenslag te overwinnen.

gerrit (92 x uitgekomen)

Gerrit
Gerrit de zeeslak is SpongeBob’s trouwe huisdier. Overal waar hij komt laat hij een vet spoor van slijm achter. Hij kan vreselijk miauwen, zeker wanneer hij in bad moet. Gerrit is misschien een beetje traag, maar hij is het allerbeste huisdier dat een vierkante zeespons zich kan wensen.

partick (31 x uitgekomen)

Patrick
SpongeBob’s beste vriend is de zeester Patrick. Hij is altijd vrolijk en optimistisch en speelt het liefst de hele dag spelletjes. Wanneer SpongeBob weer eens in de problemen zit, kan hij altijd rekenen op Patricks steun. Jammer genoeg is hij niet de slimste zeester in de oceaan. Tijdens hun avonturen veranderen SpongeBob en Patrick dan al gauw in het gevaarlijkste duo van Bikinibroek!

octo (19 x uitgekomen)

Octo
Octo is de chagrijnige buurman van SpongeBob. Hij is een nare arrogante inktvis die zich aan alles-en-iedereen ergert en het meeste nog aan SpongeBob. Maar de lieve SpongeBob ziet Octo als zijn goede vriend. Octo is geen vrolijke kerel en kan de humor van SpongeBob en Patrick absoluut niet waarderen. Hij kan wel ontzettend hard lachen om zijn eigen grapjes.

sandy (18 x uitgekomen)

Sandy
Sandy Cheeks is de schattigste grondeekhoorn die je ooit hebt gezien. Geen wonder dat SpongeBob zo dol op haar is. Zij is ook helemaal gek op hem. Sandy heeft absoluut girlpower. Ze leeft voor actie en avontuur en heeft alle onderwaterstunts al eens geprobeerd. Nu woont ze zelfs in de oceaan, dankzij haar high-tech zuurstofmasker.

mr. Krabs (31 x uitgekomen)

Mr. Krabs
Mr. Krabs is de eigenaar van de Krokante Krab, waar SpongeBob en Octo werken. SpongeBob droomt ervan de beste kok van de oceaan te worden en is dan ook superblij met zijn werk.
Hoewel Mr. Krabs altijd een beetje nerveus wordt van SpongeBob’s enthousiasme, vindt hij het wel fijn dat SpongeBob de allerbeste krabburgers kan bakken. En dat hij de hele dag werkt voor weinig geld!

parel (8 x uitgekomen)

Parel
Deze groot geschapen potvis is de dochter van Mr. Krabs. Parel kan een enorme puber zijn, die in huilen uitbarst wanneer ze haar zin niet krijgt. Haar enige interesse bestaat uit dure kleren en haar reputatie. Ze is reuze populair, als cheerleader hoort ze er helemaal bij.

plankton (13 x uitgekomen)

Plankton
De aartsrivaal van Mr. Krabs is Plankton, de eigenaar van het concurrerende fastfoodrestaurant de Maat-Emmer. Dit kleine mannetje met een mega-attitude probeert het geheime recept van de beroemde krabburger te stelen, tot nu toe gelukkig zonder succes. Plankton haat Mr. Krabs uit de grond van zijn hart en hoewel hij klein is, kan hij levensgevaarlijk zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Masquerade

    patrick xD hij is coewwwl

    1 decennium geleden
  • Aristocrat

    SPONGEBOB!! XD

    1 decennium geleden
  • nouky

    sandy (yeah)(Y):P(dance):)

    1 decennium geleden
  • superei

    Gerrit!!!! :D
    Gerrit is zooo fucking cool! (cool)
    I (H) Gerrit

    1 decennium geleden
  • jennax5a

    gerrit

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?