Hoe Romantisch ben Jij ?

Zweef jij voordurend op een wolke van rode hartjes of sta je liever stevig met 2 benen in de modder ? krijg je de kriebels van kaarsjes of kan het voor jou niet 'warm'genoeg ? doe de test en ondek hoe romantisch je bent!

Mogelijke uitkomsten

Koele kikker (9 x uitgekomen)

Je had het waarschijnlijk al een beetje door romantiek is niet echt jouwn ding. of je van je vriend\vriendin nou een DVD of een ring krijgt, uiteten bij de snackbar of in een romantisch restaurant.het maakt je niet zo veel uit. jij hebt liever een vriendje\vriendinetje waar je lol mee kan maken dan waar je mee kan weg zwijmelen. Probeer iets minder koel te reageren als hij\zij eens romantisch uit de hoek wil komen. romantiek is echt wel leuk af en toe !

licht ontvlambaar (22 x uitgekomen)

romantiek is iets speciaals en dus haal jij deze uit de kast als dat nodig is. als je alleen tv aan het kijken bent, is daar niets romantisch aan en dan ga je er dus ook geen moeite voor doen om allemaal kaarsjes aan te gaan steken. naar voor een avond met je vreindje trek je alle registers open : dan gaan de kaarsjes en openhaard aan zodat jullie samen kunnen wegzwijmelen bij een warm vuurtje. het gaat jou om kleine dingetjes een lief smsje of mailtje maakt jouwn dag al goed!

Miss Valentina \ Mr Valentine (58 x uitgekomen)

Je Hebt geen Roze Bril Op Maar een Rode ! voor jou is het alledagen van het jaar valentijn.je droomt van je prins op het witte paard die jou liefdes gedichten voor leesten voor altijd van je zou houden. van je vriendje verwacht je ook regelmatig persoonlijke cadeautjes en heel veel lieve smsjes en mailtjes. zelf stuur je namelijk ook altijd lieve teksjes, ook aan je vriendinen. Bij jou brand er altijd wel een kaarsje. Let je Wel op Dat de boel niet in brand vliegt ?

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • itsisaxoxo

    Miss Valentina \ Mr Valentine

    1 decennium geleden
  • VampireFairy

    Licht ontvlambaar. Whatever.

    1 decennium geleden
  • Hap

    Miss Valentina ^^ Goeie quiz!
    Moest wel lachen om het plaatje dat je bij licht ontvlambaar hebt geplaatst :P Heel leuk. Je krijgt een 9 van mij!

    1 decennium geleden
  • ALYAJ

    romantiek is iets speciaals en dus haal jij deze uit de kast als dat nodig is. als je alleen tv aan het kijken bent, is daar niets romantisch aan en dan ga je er dus ook geen moeite voor doen om allemaal kaarsjes aan te gaan steken. naar voor een avond met je vreindje trek je alle registers open : dan gaan de kaarsjes en openhaard aan zodat jullie samen kunnen wegzwijmelen bij een warm vuurtje. het gaat jou om kleine dingetjes een lief smsje of mailtje maakt jouwn dag al goed

    1 decennium geleden
  • linstrid

    Je zei dat onze quizlet niet klopt, maar dan zal je waarschijnlijk iets niet goed hebben ingevuld. ofzo.. Bij mij klopt die van jou ook niet :S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?