Go Loco . TK <3. 1

Hllew ' (cool).
Deeltje 1 .
Naam ; Alissandra Hopkins. [ Gekend als ; Aliss, AlissPoesz & Alibaba ]
Leeftijd ; 17 jaar.
Bff ; Adinne [ Adi ] = Samen waren jullie gekend als :;: Double A .
Nationaliteit ; Spaans - Amerikaans
Woonplaats ; LA beach.
Broer(s)/Zus(sen) ; 1 zusje = Felicia [ 12 jaar ]. 1 broer = Marco [ 22 jaar ].
Populariteit ; SUPER ! Je zit samen met Adinne in een grote en populaire vriendekring en je hebt echte vrienden die je heel graag hebben. ook kijken er veel mensen naar je op.
Hobby'sz ; Surfen, Wake borden, Gitaar en Zingen.
Situatie thuis ; Zeer normaal. Naar de luxueuze kant.

Mogelijke uitkomsten

Beach Party . (22 x uitgekomen)

Dit ben jij en zo zie je er dus uit ^^ .

"SINGING JAJAJIPIEJIPIEJÉ.OLÉ ..". Komt er op een iet wat valse maar overtuigende en enthousiaste mannier uit Adinne's bek. "SINGING JAJAJIPIE ..". Vul je haar dan maar aan. "JAJAJIPIEJIPIEJÉ.OLÉÉÉÉ ..". Zo sluit Adi uiteindelijk het liedje af. Jullie schieten in een histerische lachbui en de mensen naast jullie op het strand kijken jullie aan met een blik van 'hebben jullie je medicatie wel ingenomen vandaag ? Of zitten jullie aan de durgs ?' . Maar het laat koud, je hebt wel weer de dikste fun van je leven. Adi;;" Bellen we niet een paar mensen op en maken we er niet een feestje van ofzo ^^ ?." Typisch Adi hé, gekke maar toch zo'n fantastische ideeën. Jullie bellen een paar friends op en niet veel later zitten jullie met zen 8e gezellig aan de strandbar.
Iebe;;"Wie gaat er goed dronken naar huis straks ?" . Iedereen in koor;;"ADDIIII!. Ghahaha." . Adi;;"Seg eey , das wel ni waar eh!". Ella;;" W8 w8 , zei je dat vorige keer ook niet toen we je van de stoep moeste optillen ^^ !?" Iedereen schiet in de lach en Adi faked alsof ze 'geraakt' is. Jij;;" Niet zo zielig. Kom , drink iets , dat lijd je wat af van ons onozel gedoe x)." . " Prima idee." En nog geen 2 minuten later zit ze met een Bacardi Cola in haar handen. Xavier;;" Dat begint al goed >< ." Adi;;"Xavierke , Mondje dicht eh jonge ! en vooraal GEEN commentaar." Iebe;;" Volgens mij doet het drankje zen werk al." . Adi begint plagerig op Iebe te kloppen. De avond valt en het is super gezellig. Wat een vakantie ^^ . . .

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • KarrxTomx

    zupaaaaah! :D


    kga snel volgende makeeeuhh ;o



    iloveyousumuuuuch! BFx<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?