welke broek past bij jou?

...

Mogelijke uitkomsten

een korte broek (55 x uitgekomen)

Bij jou past een korte broek, het liefst heb jij warm weer en als het warm weer is geniet jij er heel erg van, je bent ook best wel bruin (van de zon). korte broek is wel leuk! alleen voor mij wel alleen spijker ;)

een driekwartsbroek (22 x uitgekomen)

Bij jou past een driekwartsbroek, jij vind alle soorten weer wel lekker, en als het warm is trek jij ook gewoon een driekwartsbroek aan! voor jou maakt het niet zoveel uit, als je maar een driekwartsbroek aan kan! voor mij wel het liefst weer spijker ; )

een lange broek (10 x uitgekomen)

Bij jou past een lange broek, jij houdt meer van kouder weer, niet dat stikhete, maar ook niet dat ijskoude, het precies lekkere weer! Lekker een lange broek! voor mij wel spijker ; )

een legging (10 x uitgekomen)

bij jou past een legging, die doe je onder een rok of jurkje. het is niet echt een broek, maar meer een afgeknipte panty ofzoiets. als het niet zo heel warm is, kan je toch een broek of rok aantrekken door de legging, maar ook als het warm is kan je een legging aantrekken!

shorts (31 x uitgekomen)

bij jou past een shorts. het is een soort van kort broekje maar ook weer een mini joggingbroekje. Het is wel voor warm weer, wel lekker hoor! die op het plaatje heb ik, die zit echt heel lekker!

joggingbroek (13 x uitgekomen)

bij jou past een joggingbroek, daar kan je lekker in sporten of als je even niks aan weet te trekken op een zondag kan je een joggingbroek aantrekken, het kan dus met lekker en niet lekker weer. ze zitten echt heel lekker!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Giants

    shorts

    1 decennium geleden
  • unexplain

    joggingbroek
    xx mich (K)

    1 decennium geleden
  • Cosmia

    een korte broek?!?
    O.O
    NOOIT

    1 decennium geleden
  • Yuka

    een lange broek

    1 decennium geleden
  • thNOUKth

    3kwart eigenljk skinny:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?