Welke tokio hotel lid zou jouw broer kunnen zijn?

Door middel van deze test kun je zien welke tokio hotel lid, jouw broer zou kunnen zijn kwa innerlijk, uiterlijk en meerdere eigenschappen.

Mogelijke uitkomsten

Tom. (2 x uitgekomen)

je geniet het liefst nog van je jonge leventje en doet waar je zin in hebt. Graffiti is voor jou ook kunst en flirt is je middle name. Het liefst heb je elke avond een ander feest en je vind het niet erg om anders dan de rest te zijn.
Tom zou zo je broer kunnen zijn!

Bill (7 x uitgekomen)

Je bent rustig en hebt een luisterend oor. Staat voor iedereen klaar en houd erg veel van tattoo's. De band die jij met je broer/zus hebt is onbeschrijfelijk. Altijd twee handen op een buik geweest. Je houd van shoppen en loopt er anders bij dan anderen, waar jij schijt aan hebt.
Bill is jouw broer!

Georg (3 x uitgekomen)

Je valt in een groep niet zo snel op, maar bent zeer gevat en houd wel van een humortje. Meisjes zijn er voor jou niet te veel en een feestje zo hier en daar loop je ook niet mis. In je vrije tijd ga je graag wat doen met vrienden en muziek is een groot deel van je leven.
Jou broer is Georg!

Gustav. (3 x uitgekomen)

Je bent aller rustigste in de groep en zelfs een tikkeltje verlegen. Toch vind je het niet moeilijk om de grapjas van de groep te zijn en soms kun je nogal wat stuntelig zijn. Toch heb je veel mensen om je heen. Op een vrije avond ga je graag spelletjes spelen.
Jij bent het zusje/broertje van gustav!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xQuizlet

    TOMM (H)(flower)

    1 decennium geleden
  • Doofenshmirtz

    Georg xD
    kan wel kloppen xD
    in mijn fantasie is Georg mijn broer xD

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Bill
    twee vliegen in 1 klap tom er ook bijxD

    1 decennium geleden
  • Fireflightx

    Bill zou mijn broer kunnen zijn :D
    xX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?