And some secrets weren't meant to be told 5

nummer 5

enjoy

Mogelijke uitkomsten

wachten (16 x uitgekomen)

je steekt je gsm weg en loopt de schoolpoort binne ,
met de gedachte dat je th starks weer gaat zien ,
waar dat je vroeger zo over droomde ze te ontmoeten
nu werkelijkheid word ,
en je ziet ze zelfs 2 maal op 1 dag !!

kan het leven nog beter ?

je zit ondertusse in de les , fysica , net het vak dat je zo hard haat .. je zucht en denkt steeds terug aan je belevenissen van daarstraks ..
'kelly'....'KELLY' hoor je mevrouw tielemans roepen
'wat?' snauw je terug
'het antwoord !' roept ze nu luider
'weet ik veel , u bent de leerkracht , zegt u het maar' zeg je arrogant. ze kijkt kwaad en duwt haar brilletje stevig op haar neus en zegt niets meer.
je zucht en let voor de rest van de les maar op. "DRIIIIIIING" de bel .. het vierde uur start nu , en na dat uur komt th naar je toe. je krijgt kriebels in je buik en loopt vlot door de gangen naar je volgend lokaal. je loopt een aantal rijen van leerlinge voorbij en ziet Drew staan , een sterk gespierde jonge met zwarte halflange haren , die super veel succes heeft met de meisjes , hij heeft eens met jouw willen flirten , maar je liet het niet toe , hij kijkt je aan als je hem voorbij gaat en knikt vriendelijk waardoor je een glimlach opzet , maar doorlooppt , je hebt nu frans , noch zo'n kutvak waar je niets van kan ..
je zit in het lokaal , en kijkt op je gsm .. noch 8 minuten en de bel gaat


*tijsprong 8 minute*

TRIIIING , het belsignaal gaat en alle leerlinge stromen naar buiten, je loopt met een stevige pas naar de afgesproke plaats en wacht ..


Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?