I can't keep my hands out the cookie jar [CBV] 1

Over het verhaal:
Dit verhaal gaat over meerdere dingen. Natuurlijk over hoe de bandleden met hun gevoelens worstelen, maar ook over hoe het steeds slechter gaat met Luminor. Wat Yu in zijn vrije tijd doet en hoe dit alles uiteindelijk voor problemen in de band zorgt. Ik ben er nog mee aan het schrijven dus ik weet nog niet hoe alles precies loopt, but enjoy!

Hoe ik de quizlets maak:
Ik maak een paar vraagjes en als je die goed beantwoord kryg je stukje verhaal =D
Ik zou het op prijs stellen als mensen ff reacties zetten ;p

Mogelijke uitkomsten

Happiness and Fotoshooting (11 x uitgekomen)

[Strify pov.]


Ik open de deur en ik zie Yu staan. Nou ja staan? Hij springt hyperactief op en neer. Hij springt naar voren en omhelst me. “Hoe kom jij zo blij?” vraag ik half lachend. “Ik weet niet, voel me gewoon gelukkig,” is zijn antwoord. Glimlachend doe ik de deur dicht. Nu nog op Shin en de chauffeur wachten en dan kunnen we naar de fotograaf. Ik heb echt zin in die fotoshoot. Ik draai me om en kijk wat Yu doet. Hij is naast Kiro gaan zitten en prikt hem in zijn zij. Kiro slaakt een gil en springt op. “Oeh, iemand kan er niet tegen in zijn zij geprikt te worden,” zegt Yu plagerig en staat ook op. Hij wil Kiro nog een keer prikken maar Kiro rent er snel vandoor. Yu rent erachter aan. “Kom hier ik wil je prikken!” roept hij. “Kleine kinderen zijn het,” zegt Luminor. Ik reageer hier niet op, ik vind het wel grappig om te zien hoe hun door de kamer rennen. “Ah, Stop ik kan niet meer!” roept Kiro. “Nee, ik wil je prikken!” roept Yu terug. Ze rennen nog een rondje, dan stopt Kiro. Yu duikt boven op hem begint Kiro overal te prikken. “Aah! Yu! Nee! Stop!” gilt Kiro lachend. Dan gaat de bel. “Ik ga wel,” zegt Yu en rolt van Kiro af. Hij huppelt naar de deur. Ik vraag me echt af wat er met Yu is. Normaal is hij ook wel vrolijk en energiek, maar niet zo als nu. Misschien heeft hij een nieuwe vriendin? “Lieve Shinnie! Ik heb je gemist,” hoor ik uit de hal komen. “Uh, ja ik ben ook blij jou weer te zien.” Shin zijn stem klinkt verward. “Oh kijk de chauffeur is er!”. Ik loop de gang in en zie dat Yu inmiddels naar buiten is gerend om de chauffeur te knuffelen. Ik zou bijna denken dat Yu drugs heeft gehad. Het is gewoon abnormaal hoe blij hij is. Als ik langs Shin naar buiten loop vraagt hij: “Wat is er met Yu vandaag?”. “Ik heb werkelijk geen idee, vast niets om ons zorgen over te maken,” is mijn antwoord.

Luminor, Shin en Kiro zijn bij mij thuis. We gaan zo een film kijken. Helaas kon Yu niet. Hij had met Romeo afgesproken. “Nou jongens welke film gaan we kijken?” vraag ik de jongens. “Wacht ik heb iets mee genomen,” zegt Kiro. Hij staat op en haalt zijn tas. Hij haalt er een film met een eng uitziende hoes uit te voorschijn. “Mag ik de achterkant eens lezen?” vraagt Luminor. Kiro geeft hem de dvd. Even later knikt Luminor. “lijkt me een goede film,” zegt hij. “Nou kom laten we hem gaan kijken,” zegt Kiro. “Ik vind het best, en jij Shin?” vraag ik. Shin knikt alleen maar. Hij is nooit echt een prater.

U suck bitch! (5 x uitgekomen)

yeah U do >.<
try again

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Chasassyeon

    Weiter^^

    1 decennium geleden
  • yuuki

    hey hey

    Weiter bitte!

    1 decennium geleden
  • ESCAPEJess

    WAUW deze is echt cool
    snel verder i give you a ten
    LOVE IT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?