Wat betekenen jou krabbels?

Wat teken jij altijd tijdens de les of als je aan het telefoneren bent?
zijn het pijltjes? of hartjes? bekijk hier de betekenis ervan!

Mogelijke uitkomsten

Gezichtjes (9 x uitgekomen)

Teken je gezichtjes die naar je kijken, dan sta je open voor de wereld, Staan je gezichtjes steenvast in profiel op papier, dan stel je je eerder terughoudend op. Die terughoudenheid zie je ook terug in de vaagheid en eenvoud van de gezichtjes. Maar teken je met veel details, dan ben je mogelijk wat bazig. Blije gezichten wijzen op een sociale persoonlijkheid en een uitgebreide vriendenkring. Verdrietige gezichtjes verraden dat je boos bent op een flink aantal mensen.

Lijntjes (5 x uitgekomen)

Vooral logica-freaks houden van tekenen van lijnen. Vaak vormen deze lijnen een bepaald patroon. Dit type pakt problemen rationeel en systematisch aan en blijft daarbij de rust zelve. Dit betekent niet dat je een ongevoelige robot bent. Je kunt je gevoelens gewoon makkelijker onder controle houden en je hebt meer grip op jezelf. Slechte ervaringen probeer je zo snel mogelijk te vergeten.

Naam (10 x uitgekomen)

Je eigen naam op verschillende manieren schrijven, is typisch iets voor egocentrische mensen. Dat kan negatief zijn in de zin dat je moe bent en niet kunt luisteren naar anderen, maar het kan ook gewoon betekenen dat je je zelf heel goed kent en probeert aan je zwaktes te werken. Wolkjes of lijntjes rond je naam wijzen erop dat je je eigen identiteit wilt ontdekken. Als je alsmaar de naam van iemand anders opschrijft ben je bezorgd of misschien wel verliefd...

Spiralen (5 x uitgekomen)

Mooi ineengevoegde cirkels of vierkanten wijzen op een ordelijke persoonlijkheid, die nauwkeurig en perfectionistisch te werk gaat. Ook qua gevoelsleven is chaos je vreemd. Je bent rustig, tevreden met je zelf en je hebt vertrouwen in je toekomst. Teken je eerder rommelige cirkels, dan ben je chaotischer en springen je gedachten vaak van de hak op de tak.

Bloemen (8 x uitgekomen)

Motieven als bloemetjes - of zonnen, manen. hartjes, sterren- verraden een romantische ziel. Je streeft naar een omgeving zonder ruzie of moeilijkheden. Het betekent ook dat je houdt van mooie dingen en waarschijnlijk op zoek bent naar een vriend/vriendin. Een bloem met steel benadrukt die zoektocht. Misschien ben je de laatste tijd wat droevig en heb je behoefte aan lieve mensen om je heen? Een bos kan staan voor angst in het donker of angst voor het onbekende.

Kubussen (1 x uitgekomen)

Ruitjes, kubussen en hokjes duiden meestal op een zachte persoonlijkheid die voortdurend op zoek is naar de nabijheid van andere mensen. Of het nu een massage, knuffel of schouderklopje is, elke vorm van fysieke intimiteit vind je prettig. Tegelijk weet je heel goed wat je wilt en ben je erg georganiseerd. Een kubus kan ook betekenen dat je een paar dingen dwarszitten die je graat opgelost zou zien.

Bliksemschichten en pijlen (4 x uitgekomen)

Getante trappen of zaagtanden verraden een aanvallerstype. Je stelt je agressief op: om je onzekerheden te verbergen, maar ook omdat je bang bent voor het oordeel van je partner. Vooral bliksemschichten wijzen op angst. Pijlen die naar elkaar wijzen duiden op woede tegenover iemand die jou heeft gekwetst. Ook vind je het vaak moeilijk om keuzes te maken.

plusjes (1 x uitgekomen)

Jij bent een vrolijk type; je ziet de goede kant van het leven en van de mensen om je heen. Mogelijk ben je af en toe wat hebberig.

Wolkjes (0 x uitgekomen)

Teken je wolkjes zonder schaduw, dan ben je supergelukkig. Vallen je wolken toch wat donker uit, dan maak je je ergens zorgen over.

Hartjes (14 x uitgekomen)

Het is zo duidelijk als wat: jij bent verliefd! Hartjes met pijltjes eronder betekenen dat je bang bent om je vriend kwijt te raken. Hartjes met andere hartjes erin wijzen erop dat je somt wat te hard voor jezelf bent.

Zonnetjes (2 x uitgekomen)

Zonnestralen staan voor wijsheid, geluk en succes. Hoe meer je hiernaar verlangt, hoe langer je de stralen tekent.

sterretjes en maantjes (3 x uitgekomen)

Jij bent een optimist en romanticus! Je humeur is niet kapot te krijgen. Je gelooft heel erg in de liefde.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Jamiezx

    Gezichten, meestal enge, boze gezichten :$

    9 jaar geleden
  • Monster23

    Bliksemschichten en pijlen. Klopt wel ^^

    1 decennium geleden
  • Sid

    ik teken bloemetjes én hartjes én sterretjes én vlinders.
    Explain that! ^^ x

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Bliksemschichten en pijlen

    1 decennium geleden
  • Virtuoso

    Gezichtjes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?