Durf jij hèt te vragen?

Stel je voor, jij zit in de tweede klas, bent 14 jaar en je bent hélemaal verliefd op een jongen uit je klas, Nathan genaamd. Je kent hem al zo'n vijf jaar en vindt dat het nu wel tijd is voor wat spanning.. Hoe ga je dìt aanpakken?!

Mogelijke uitkomsten

Een èrg verlegen meisje ... (26 x uitgekomen)

Je ben wel een erg verlegen meisje!.. En jij gaat het dan ook zeker níet vragen! Maar een verlegen meisje heeft ook wel voordelen hoor!! Misschien vind 'Nathan' (oftwerwijl jouwn droomboy) verlegen meisjes wel superlief! Het klinkt misschien raar maar verlegen meisjes vallen ook wel op hoor!

Verlegen tegenover jouwn droomboy !.. (2 x uitgekomen)

Je bent een gewoon normale meid: Niet brutaal niet verlegen. Totdat je voor Nathan staat: Je slibt helemaal dicht!! Waar is die spontane meid gebleven? Dit is trouwens helemaal niet zo raar hoor! Heel veel meiden hebben dit en wist je dat jongens dit meestal zelfs schattig vinden?! Stèl je voor dat jullie verkering krijgen is het wel leuk voor hem om iets te ontdooien.. dus veel succes!!

Spontane meid! (60 x uitgekomen)

Je gaat erg normaal om met Nathan terwijl je er superverliefd op bent! Positief maar ook een beetje negatief.. Je kan het hem al iets makkelijker maken door iets anders te doen tegen hem dan je andere vrienden. Wie het gaat vragen?? Bij jullie is het allebei een mogelijkheid!!

Meisje dat (bijna) alles durft te zeggen! (5 x uitgekomen)

Jij durft gewoon, terwijl je superrrrverliefd bent, tegen nathan te zeggen dat je hem leuk vind. Je doet dit positief! Als je het namelijk een slagje erger zal maken vinden dat de meeste jongens niet zo leuk... (Wel als hij ook superrrr op jou is en hetzelfde karakter heeft!)
Als ik het mag zeggen: ik denk dat jij het gaat vragen!!

Je lijkt wel héél erg op een stalker!.. (14 x uitgekomen)

Jij bent wel héél erg brutaal! De meeste jongens zullen dit niet heel erg leuk vinden! Verlegen meisjes kunnen namelijk erg schattig zijn. Het betekent niet dat je persoonlijkheid helemaal moet aanpassen maar je moet wel opletten!!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?