Wat is jouw ideale vriendje?

In deze quiz 'ontdek' je waar jij wel van houdt, van een jongen die flink in de weer is en hélemaal bezweet of een nette gozer die liever geen poot uitsteekt.
ONTDEK hét, sterkte met de uitslag :)

Mogelijke uitkomsten

Je ziet hem het liefst druk in de weer (voor jou..) (4 x uitgekomen)

Bezweet, maar nog steeds even lekker..
Nadat hij alles voor je heeft gedaan!
Je vind het wel leuk als hij vanalles voor je over heeft en lekker druk in de weer is, hij móet ook wel alles voor je over hebben, maakt niet uit wat het is.. anders dump je hem onmiddelijk!

Relaxt en ontspannen, net als jij (186 x uitgekomen)

Je ziet je vlam niet graag stressen en zich druk maken over kleine dingen. Hij mag absoluut niet van een mug een olifant maken! Nee, relaxt en alles z'n gangetje laten gaan.. da's helemaal goed volgens jou!

Luie zak (0 x uitgekomen)

Jíj moet alles voor je vlam doen, daar houdt hij van. Je vind het best als hij lekker onderuit gezakt ligt in z'n Fatboy of tot drie uur 's middags in zijn nest ligt. Kan best toch? Een vriendin moet goed voor haar vriendje zorgen, vind jij. En dat doe je dan ook, je vind het wel lekker als je hem in z'n boxer op de bank ziet luieren of als je hem z'n eten mag aanreiken. Stel je voor dat hij overeind komt? Dadelijk beschadigd hij z'n mooie handjes nog!

Druk bezig, maar dan (samen) met jou! (126 x uitgekomen)

Jullie twee doen alles samen. Je wil niet dat je je vlam vanalles ziet doen waar jij niet bij kan helpen. Nee, jij bent van plan iets leuks te doen, maar níet en dan ook níet zonder je lover! En zo ook omgekeerd. Je ziet je vriendje het liefst alle tijd van de wereld, dus mét jou, áltijd!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • laraxloveyux

    Druk bezig, maar dan (samen) met jou! jeeeeeeejj das chil(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(Y)(Y)(Y)(Y)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(dance)(dance)(dance)(dance)(cool)(cool)(cool)(cool)(doeg)(doeg)(doeg)(doeg):D:D:D(baby)(baby)(baby)(A)(A)(A)

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Druk bezig, maar dan samen met mij;)

    1 decennium geleden
  • Famousbitch

    Druk bezig, maar dan (samen) met jou!
    xD

    1 decennium geleden
  • YayForGay

    Relaxt en ontspannen, net als jij

    1 decennium geleden
  • N1NT3ND0

    hahah relaxt en ontspannen x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?