Heb jij last van de Winterblues?

Buiten is het kil en guur, de dagen worden steeds korter en de bomen kaal... Nestel je je met een kopje chocolademelk op de bank terwijl je zucht: 'gezellig hé?', of hou je het liefst een winterslaap totdat de vogeltjes weer fluiten?
Oftewel: heb jij last van de winterblues?

Mogelijke uitkomsten

Kom maar op met die winter! (5 x uitgekomen)

Bij de winter denk jij aan romantische avondjes voor de open haard, gezellig kaarsjes branden, lekker wintersporten, warme chocolademelk met slagroom drinken en ga zo maar door. Kortom: jij vindt het geen probleem dat het winter is. Sterker nog, je vindt het juist leuk! Ookal is het koud buiten, jij krijgt een warm gevoel van binnen als je aan alle gezelligheid denkt.
Je geniet van het winterzonnetje dat af en toe om de hoek komt kijken en als het heeft gesneeuwd kan jou dag niet meer stuk.

Jij laat je niet kisten. (7 x uitgekomen)

Van lente naar zomer, van zomer naar herfst, van herfst naar winter en van winter weer naar lente. Elk seizoen heeft voor jou zijn voor- en nadelen en de afwisseling vind je wel leuk. Jij laat je stemming niet afhangen van een bepaald seizoen en dat doe je goed. Wel ben je de winter na een tijdje zat en verlang je naar het warme zomerweer. Bedenk dan dat je nog even van de winter moet genieten nu het nog kan en denk aan alle voordelen. Zo heb jij een prima tijd!

De winterblues ligt op de loer. (3 x uitgekomen)

Jij associeert winter met kou, veel binnen zitten en saaie dagen... en daar word je niet bepaald vrolijk van. Je bed is tijdens de winterdagen je lievelingsplek en je hebt weinig zin om naar buiten te gaan. De winter kan jou niet snel genoeg voorbij zijn. Toch kun je deze tijd maar het beste zo leuk mogelijk maken. Ga veel leuke dingen doen met vrienden of familie, ga sporten voor meer energie, weersta de verleiding om te lang in bed te liggen, eet gezond en ga lekker naar buiten. Je zult zien dat de winter helemaal niet zo vervelend is!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?