What about me ? 3

mjaaaah , ik is lui ..

dus ik heb met veel moeite deze quiz voor jullie kunne maken , dus maak hem xD

Mogelijke uitkomsten

The moment when we're meeting (10 x uitgekomen)

'binne een kwartiertje is die stagejonge er is' zegt jonas mededelend . je knikt en laat jonas en Rony achter in de eetzaal , je sloft naar je kamer en zoekt je gsm tussen je kleren .
je zet hem op en typt je code in , je klapt hem dicht en steekt hem in je broek , je zet de tv op en valt neer op je bed . je hoort beneden de derubel gaan , en je hoort ook de stem van jonas door het huis galmen , 'sukkel' denk je maar tog komt er een glimlach op je gezicht. je hoort een kort gesprek tussen de stagejonge en jonas , hoe noemde hij ook weer 'bill? jha dat was het ' je zucht en zet je tv af , je bent best wel benieuwd naar die jonge , waarschijnlijk omdat je gewoon niets beters te doen hebt hier in huis .
je loopt langzaam de trap af en ziet in de inkomhal een grote jonge staan met enorm veel haar dat recht omhoog staat . je loopt door en loopt naar de woonkamer , je passeerd jonas en de egel en loopt zonder wat te zegge door .
'hee , Britt , je moet niks zeggen' zegt jonas en hij neemt je bij je arm en trekt je tot bij hem , je kijkt naar de grond , je merkt dat die bill jonge naar je kijkt , 'dit is Britt , een van de leukste mensjes hier' zegt hij grappend .
'zal wel ' zeg je ongeintresseerd , en je wil doorlopen , jonas hand blijft nog steeds rond je schouder , ' zou je bill een beetje wegwijs kunne make? er zijn hier best evel kamers , en ik zou niet wille dat hij te make krijgt met een onbekend doolhof' zegt hij met een grijns op zijn gezicht , je zucht 'later mss' en je loopt nu door , je merkt dat ze allebij naar je kijken

KEF KEF

patat springt tege je been op , je geeft hem een streel over zijn hoofd en loopt verder de woonkamer in , je zet de breedbeeld tv op , en gaat lekker lui in je eige zetel ligge .

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?