The pornstar 96

bijna 100 -> hyper xD

Mogelijke uitkomsten

waar ben ik? (63 x uitgekomen)

'of hij was zijn leven beu , en wou er een eind aanmaken' zegt nog een andere .
je knijpt je ogen dicht als je dat te hore krijgt .
ze duwen het plooibedje de ambulance in en sluiten de deuren , er zitten twee mensen met flashi gele veste nast je die je bloeddruk , hartslag en je benen warm houden. ze proberen tege je te praten zodat je je bijbwustzijn niet verliest . je antwoord niet je knikt gewoon . ze kijken bezorgd naar je benen . eve later rijden jullie binne bij de spoed en word je met veel druk en haast naar ene operatiezaal gebracht , er staan een drietal dokters klaar , ze hebben groene vesten aan met kapjes voor hun mond , er zijn ook verpleegsters ofzo iets , ze helpen door dinge klaar te zeten , ze spullen aan te geven , je kent dat wel .
je word in het midden van de zaal gereden en daar leggen ze je op een ander bed . de dokters kijken naar je benen , een van de verpleegsters houd weer een maskertje voor je neus en eve later voel je je wazig , alles word stil rond je , je ogen worden zwaar en je ademhaling word rustiger . eve later hbe je niet het besef dat je in het ziekenhuis bent , je slaapt .


je opent je oge en kijkt rond , je hebt hoofdpijn , en je voelt je benen nog steeds niet , je wrijft met je hand over je voorhoofd. je ziet een balie recht voor je neus waar mensen zitten te telefoneren , aan de zijkant van je zijn aan beide kanten gordijnen die dicht zijn , je hoort andere mensen hoesten , snurken , jammeren .. waar ben je? een slaapcenter ofzo?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ganja

    snel verder :)xxxx

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?