It's all about me<3[1]

Je bent Myrthe weet je nog, en je rijdt nu richting de afgesproken plaats waar Lindy en Nicole staan te wachten, Nicole staat eral.. en nu wachten op Lindy! Na 2 minuten komt ze aanrijden, en jullie beginnen over de vakantie. Jij bent nog een week weg geweest met Claire, naar haar tante en oom in Noord-Holland, je ging daarna een week naar Tsjechië. Daar ben je jarig geweest, in de vakantie ben je vreemdgegaan! Het was niet je bedoeling, maar hij heet Werner.. is 19 en woont nu in Hongarije. Je vond hem al een tijdje leuk, maar je hebt met Marnix. De dag voor hij naar Hongarije ging, gingen jullie met een stel naar de verjaardag van Babet en daar ging hij ook heen. Daar keken jullie film, en toen iedereen weg ging waren jullie 2 alleen nog over in die kamer en toen pakte hij je op de bek. Je dacht niet meer aan Marnix en zoende mee, later besefte je dat het fout was.. maar je zou hem toch nooit meer zien. Je vertelde het aan Marnix, hij was boos, verdrietig en gekwetst.. maar hij vergaf het je, omdat hij nog steeds veel van je hield! Maar goed.. ondertussen waren jullie bijna bij school. Daar aangekomen liep je naar de gadarobe, legde je jas weg en liep je naar Kirsten en Soraya. Omhelsde hun en vroeg of je de klassenindeling al wist.. "Ze staan op het witte bord." Zei Soraya en je liep erheen..

Mogelijke uitkomsten

You're so gay (5 x uitgekomen)

Je zocht je naam op, Myrthe Stouwdam, Myrthe Stouwdam..
3TG1; Luc van Emst, en je zocht verder, kut nee je zat niet bij hem in de klas.. maar ook niet bij Laurie en Nela gelukkig. 3TG2, Ja daar stond je, onder Kirsten & Soraya, en daar boven Danielle en daar weer iets boven Lindy van Loo. YesYesYes, bij hun gelukkig..
Vorig jaar en het jaar daarvoor zat je bij hun in de klas, maar toen waren Claire en Jolanda er ook nog bij.. wat jammer dat hun weg waren, jullie konden ook wel lol hebben.. maar je miste hun wel! Eens kijken wie nog meer. "Onee!" kreunde je. "Demi, Maureen, Danique!" "Ja, ik weet het. Erg he!" Zei Lindy. Met Nicole kon je het goed vinden en Maud ook wel.. en Cindy en Jeanine kende je niet echt, maar leken je wel aardig. Je was vorig jaar uitgegaan met Cindy erbij. Zonder dat je ouders het wisten naar een tienerdisco in de SQ in Heerde. En eens kijken naar de jongens, Bert.. oo die Bert, ik ken hem niet.. maar ik vind hem eng. Andy, die is heel stil, Sjoerd, die probeert stoer te doen, Roan en Bjorn, Bjorn is vaag maar Roan kan je niet uitstaan! En dan Jochem en Hendrik-Jan, nouw als we Tiezema weer hebben voor geschiedenis kun je lachen met Jochem in de klas. Nu kijken naar je mentor, Mvr. D! Dat is 1 van de ergste mentoren, en 3TG1 heeft Mr. D, wat GEMEEN!! Hij is zoveel leuker en grappiger en minder streng! En toen ging de bel, op naar lokaal 27.. voor een strenge donderpreek over regels en normen en waarden. Je zuchte, pakte je tas, haakte je arm door die van Kirsten en Soraya (Lindy deed hetzelfde) en liepen richting de trap.. Opeens hoor je iemand achter je gillen; "Heeeyyy pas op!!"

Whatevaa (2 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • FeEE

    super leuk MIEMIE!! ( ik blijf dat maar zegen erg hé : 0 ) ben jij echt vreemd gegaan? oh : O
    kuskuskus

    1 decennium geleden
  • MuffinGirl

    In de volgende quizlet word ik dinnetjes met het tweelingzusje van Jochem, && krijg je meer te weten over mijn dinnetjes<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?