The pornstar 102

het klinkt raar , maar ik heb totaal gene inspiratie voor deze quiz ,
kan iemand helpe? stuur wat ideetjes aub

Mogelijke uitkomsten

sleeping (52 x uitgekomen)

je kijkt haar zwijgzaam aan en knikt , de babbel met het meisje was best wel een opluchting , tog iemand die om je geeft . eimand die niet alleen maar handtekeningen en one-night-stands wil . je zucht , je hebt niet veel zin om nu terug naar het ziekehuis te gaan , je blijft eve op de bank zitten en kijkt naar voorbijlopende mensen en krijsende fans . ze denken echt dat ik op de gene die het luidste schreeuwt val, snappe ze niet dat ik gewoon van onze muziek hou , en het graag doe , okee , de fans endergelijke zijn leuk meegenome , maar dat is niet het belangrijkste , aleejah , voor mij dan tog .
je zucht en staat op , je steekt je handen in je zakken en sloft weg , weg van de bank , uit de straat , uit het dorpje , naar het ziekenhuis .
je suift ene paar keer stevig aan de lucht , je sluit je ogen en zucht diep . je opent je ogen en neemt nu ene sterke pas naar voren , voor je het wete sta je weer aan de ingang van het ziekenhuis. je loopt de inkom binne , kijkt rond en loopt richting de liften , je duwt op het knopje voor naar boven te gaan en wacht .
je zucht , het duurd zo lang , je besluit met de trapen te gaan , je neemt twee treden per stap en gaat zo snel naar boven . je loopt weer door de gang en houd halt voor tom's deur , je denkt na , wat moet je nu zegge? wat als jullie weer ruzie gaan krijgen? wat als ik ga huilen? ach , het zal wel meevallen dnek je innjezelf , je gooit de deur open zonder te kloppen , en stapt ene donkere kamer binnen . de gordijnen zijn toe en het licht is uit .
je tast tegen de muur en knipt het licht aan , je kijkt rond en ziet tom in bed liggen , zijn ogen zijn dicht en zijn ademhaling is regelmatig , fijn hij slaapt ...

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • LunaaPassion

    yeah men
    ik las deze quiz in een paar uurtjes
    en ik vind hem echt wel zalig =D
    x

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?