De grote toekomstvoorspellende loveQuizlet: Hoe ziet jouw man er later uit, ga je met hem trouwen, hoe is zijn persoonlijkheid, en houden jullie echt van elkaar?

De grote toekomstvoorspellende loveQuizlet: Hoe ziet jouw man er later uit, ga je met hem trouwen, hoe is zijn persoonlijkheid, en houden jullie echt van elkaar?

Mogelijke uitkomsten

-------------------------- (223 x uitgekomen)

Charles, Charley, Chandler, zoiets wordt de naam van jouw man. Hij is lief en zorgzaam, maar houdt erg van zijn vrijheid. Soms lijkt het alsof hij erg hebberig en egoïstisch is, maar hij geeft heel veel om je en heeft veel voor je over. Rijk is ie niet, maar na zijn 40e verjaardag krijgt hij opeens een vette salarisverdubbeling, waardoor jullie wat royaler kunnen gaan leven. Rond je 35e krijg je een kind (waarschijnlijk een meisje met licht haar). Dit is later, maar je hebt ervoor gekozen om eerst aan je carriëre te werken voordat je aan een gezinnetje begint. Je twijfelt over nog een kind en besluit er eentje te nemen, maar het kan niet meer, omdat je te oud bent geworden voor kinderen. Je blijft gezond, je hele leven, alleen krijg je later last van reuma. In het algemeen heb je een rustig maar gelukkig leventje.

----------------------- (511 x uitgekomen)

Op een wereldreis naar Azië ontmoet je deze man, en je bent op slag verliefd. Normaal val je op een heel ander soort mannen, maar je voelt dat je je leven met deze wil delen. Hij houdt ook heel erg veel van jou. Kinderen wil hij niet. Hij is vrij arm, maar jij hebt een uitermate goed beroep, waardoor jullie inkomen toch meer dan gemiddeld is. Jullie leven in een kleine villa aan de rand van het bos. In de loop van je leven krijg je erg veel hoofdpijn, maar dit niet in een overheersende mate. Omdat je het toch wel mist om moeder te zijn, koopt je man een puppy voor je. Je kan erg goed opschieten met de familie van je man, waar jullie ook vaak zijn. Je voelt je je hele leven lang erg gelukkig, en voelt nooit de neiging om vreemd te gaan, of om weg te gaan bij je man. Hij is immers zó lief voor je. Een echte gentleman.

------------------------- (60 x uitgekomen)

Op je 20e trouw je al, en wel met deze man. Je houdt van hem. Jullie zijn gelukkig voor 7 jaar lang, totdat hij vreemd gaat. Je verlaat hem, en bent 2 jaar lang alleen. Gelukkig ontmoet je na deze 2 jaar een superlieve man, waar je je hele leven bij blijft. Je krijgt 3 kinderen, een jongen en twee meisjes, waarschijnlijk een tweeling. Je blijft gezond. Jullie zijn niet rijk en niet arm en jullie leven boven een kledingszaak (waarin jij werkt) in het hartje van Rotterdam. Je krijgt een druk, maar plezierig leven.

----------------------- (1149 x uitgekomen)

Jouw man heet Tom, Tim, Thomas, Timothy, of een naam in die richting. Je ontmoet hem op je 18e al en hij is een echte player en flirt veel met andere vrouwen. Jij vind dit niet echt leuk, maar je laat hem maar omdat hij toch nooit te ver gaat. Je betrapt hem een keer als hij met een andere vrouw zoent, maar als hij jou belooft zijn leven te beteren en alleen voor jou te gaan vergeef je het hem. Op je 25e krijg je je eerste kind, en op je 28e krijg je je tweede kind. Het zijn allebei jongens. Jullie wonen in een villa in Arnhem. Jullie zijn best rijk, maar geven téveel geld uit en komen in de schulden. Op je 35e krijg je nog een nakomertje, een jongentje. Jullie zijn gelukkig, totdat je man jullie verlaat. Je haat hem, maar kunt gelukkig met een goede advocaat een hoop geld bij hem lospeuteren. Je ontmoet nog veel andere mannen waarmee je date en soms ook een tijdje verkering mee hebt, maar je vind geen partner 4 life meer. Maar die heb je niet nodig, je hebt je handen vol aan je kinder

----------------------- (0 x uitgekomen)

Dit is je man als je hem ontmoet, op 27-jarige leeftijd. Na 5 maanden daten beslissen jullie dat je bij hem gaat wonen, in zijn appartement. Hij is al een keer getrouwd geweest, maar zijn vrouw ging vreemd. Hij is heel betrouwbaar, lief en zorgzaam, en zijn stijl is alternatief. Hij houdt van schilderen en zingen en hij is erg creatief. Daarnaast houdt hij van sport, voetbal, volleybal en honkbal. Jullie houden van elkaar. Samen adopteren jullie 2 kinderen (een jongen uit Uganda en een meisje uit Kongo), omdat hij niet in staat is kinderen te krijgen. Jullie zijn arm en waarderen de kleine dingen in het leven. Jij gaat als vrijwilliger bij een goed doel werken.

----------------------- (740 x uitgekomen)

Je bent aan het shoppen in de stad, en opeens kijk je naar rechts. Daar zit de man van je dromen, die je zwoel in de ogen kijkt. Je wordt helemaal week en vraagt hem mee uit eten. Een maand later trouwen jullie al, en jullie zijn het gelukkigste stel van de wereld. Iedereen zegt dat jullie zó goed bij elkaar passen. Je man heeft een drugsverslaving, dit is vaak moeilijk, maar je houdt van hem zoals hij is.

----------------------- (482 x uitgekomen)

Je ontmoet Piet op je 59e, op een Bingo-avond van de Miljonairsclub. Je bent je hele leven single geweest, te druk met je werk als topchirurg, geen tijd voor mannen. Op je 60e trouw je met Piet en jullie gaan allebei met pensioen. Jullie kopen een reusachtig huis op het warme Curacao, en genieten van jullie verdere leven.

----------------------- (44 x uitgekomen)

Je ontmoet je man in een bar, waar een vriendin je voorstelt aan hem. Het is liefde op het eerste gezicht. Op je 22e krijg je je 1e kind(een jongetje), en op je 24e besluiten jullie te trouwen. Op je 28e krijg je nog een kind, namelijk een meisje. Jullie hebben een leuk en druk leven, jullie gaan veel uit, maken veel uitstapjes, en gaan veel op vakantie. Jullie nemen het ervan. Doordat jullie niet echt rijk zijn, blijft er niet veel geld over, dus je houdt niks achter de hand. In de loop van je leven wordt je verliefd op een andere man, maar je kan er niet aan toegeven omdat je nou eenmaal getrouwd bent. Het gaat ook weer over, en je gaat verder met je leven.
Ondanks je volgeplande leven zul je toch niet echt gelukkig zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (134)

  • xaM

    Mijn man gaat me verlaten... Arme ik! :O

    7 jaar geleden
  • AlphaBetaOmega

    Ik krijg last van reuma en krijg een kind op mijn 35ste :P
    Reuma zou er voor mij best in kunnen zinnen later xD
    Maar een kind op mijn 35ste ?
    Uhm liever 27ste ofzo :p

    9 jaar geleden
  • lunarosa

    - Zo, zo. Binnen een maand trouwen met een drugsverslaafde. Was het niet van plan als je het erg vindt hahaha. -

    9 jaar geleden
  • XsuperhumanX

    o leuk mijn man is een drugsverslaafde leuk *kuch sarcasme kuch*

    9 jaar geleden
  • McKenna

    oh gezellig een drugsverslaafde :/

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?