~The GazettE~met wie je krijgt+je verhaal+jullie toekomst

mijn Spin the bottle met the GazettE is op zich geslaagder dan ik had gedacht, dus nu krijgen jullie langere antwoorden xD
het idee komt van quizilla.com af ^^

Mogelijke uitkomsten

Ruki (48 x uitgekomen)

hoe jullie elkaar ontmoeten:
Je had een bijbaantje als verkoper in de cd-winkel bij jou in de stad en dat was precies waar je op dit moment mee bezig was. Achter de kassa staan en je vervelen. De stad waar je woonde was maar klein en er kwam bijna nooit iemand in de winkel. Alhoewel... vandaag was best druk geweest en nu stond er nog een jongeman waar je je erg aan irriteerde. Hij droeg een gigantische zonnebril, een hoed en had een sjaal die tot over zijn neus hing. Je vond hem verdacht, maar dat niet alleen, nee, je irriteerde je heel erg aan hem. Hij pakte steeds een cd en als je dacht dat hij hem af zou gaan rekenen, zette hij hem weer terug en pakte hij weer een ander. Jij had wel wat beters te doen dan zijn onbesluitigheid te bekijken, dus je besloot er maar wat van te zeggen.
"Hey, koop je nog eens wat? Ik sta hier niet voor pietsnot." mopperde je. De man draaide zich om en tuurde over zijn zonnebril naar je. "De klant is koning, dus ik ben de koning." lachte hij. Hij keerde zich weer tot de cd's en ging verder met zijn onbesluitigheid. Je werd pissig om wat hij zei. "Klant of niet, ik trap je er zo uit." gromde je. De man pakte een cd en keerde zich weer tot jou. "Rustig, rustig," lachte hij, "ik heb gevonden wat ik zocht." Hij legde een cd van Nirvana op de toonbank. "Zo, jij bent chagerijnig." zei hij toen. "Doe tenminste die sjaal naar beneden als je tegen anderen praat." murmerde jij. Hij deed zijn sjaal naar beneden. "Zo goed, mevrouw chagerijn." lachte hij. Hij pakte zijn beurs en zou betalen toen er een pasje uit viel. 'Matsumoto Takanori' was zijn naam. Waar had je die naam eerder gehoord. Was het niet de echte naam van Ruki, zanger van the GazettE? Je liet de cd vallen toen je het realizeerde. "Ben jij niet Ruki van the GazettE?" zei je met verbazing. "Shh, niet zo hard," zei Ruki, "ja, dat ben ik." Je kon jezelf wel voor je kop slaan, je had net een van je favoriete J-rockers je lelijkste kant laten zien. "Nu weet je wie ik ben, dus wil ik ook weten hoe jij heet." zei Ruki. "______ _______," zei je zachtjs, "sorry dat ik zo raar tegen je deed... kan ik het weer goed maken?" "Wat dacht je van een date?" zei Ruki. Je keek hem stomverbaasd aan. Vroeg Ruki je net uit. "Ok." zei je. "Dan haal ik je morgen om 5 uur hier op." zei Ruki. Hij pakte de cd en ging de winkel weer uit.

de date:
Je was net klaar met je werk en keek op de klok. 5 voor 5, Ruki zou hier zo komen, ALS hij daadwerkelijk zou komen. Je zuchte, trok je winkelvestje uit en liet je in de stoel in de pauzekamer vallen. Je hoorde de bel van de deur en zag een bekend persoon de winkel binnen komen. "________, ga je nog mee?" riep Ruki. Je ging snel naar Ruki toe en hij nam je mee. Jullie gingen naar een cafe en dronken en aten daar wat, daarna nam Ruki je mee naar de bioscoop en daar zagen jullie __________. Naar de film bracht hij je naar huis. Bij de deur aangekomen gaf Ruki je een zoen op je lippen. "Ik heb het erg naar mijn zin gehad vandaag, zullen we nog een keertje afspreken?" vroeg hij. Je keek hem met grote ogen aan. "Tuurlijk." zei je. "Dit is mijn telefoonnummer, bel maar als je tijd hebt." zei Ruki. Hij gaf je een briefje met zijn telefoonnummer en verdween.

hoe hij je ten huwelijk vroeg:
Jij en Ruki gingen vandaag ondertussen al 3 jaar met elkaar. Hij zou je meenemen naar een restaurant om jullie 3-jarige relatie te vieren, maar hij was laat. Toen hij er eindelijk was, bood hij eerst zijn excuses aan en toen ging hij op 1 knie zitten. Je wist precies wat er nou ging komen en was ongelovelijk blij.

kinderen:
Jullie hadden allebei besloten dat kinderen te veel werk zouden zijn en namen i.p.v. kinderen 2 honden en een kat.

Aoi (76 x uitgekomen)

hoe jullie elkaar ontmoetten:
Je had net wat kleren gepast en wou ze afrekenen, maar het meisje achter de kassa was druk bezig met haar mobieltje. Dat had je met huppelkutjes die je achter de kassa van een streetwear winkel plaatste. Je probeerde haar aandacht te krijgen, maar met jou verlegen persoonlijkheid ging het moelijk. "Um... pardon... ik uh... zou graag af willen rekenen..." stamelde je. Het meisje keek je aan en gebaarde je stil te zijn. Ze ging weer verder en jij probeerde weer haar aandacht te krijgen. "Hey, ze probeert wat te kopen hoor." zei een diepe mannelijke stem van achter je. Het meisje keek naar de jonge man achter je en liet stomverbaasd haar mobieltje vallen. "AOI!" gilde ze. Jij keek om. Achter je stond niemand minder dan Aoi, gitarist van the GazettE. "Ah, ja, tuurlijk." zei het meisje achter de kassa en ze rekende je spullen af. Aoi betaalde alles voor je en nog voordat je er wat van kon zeggen, pakte hij je spullen en liep voor je uit de winkel uit. Je ging snel achter hem aan. "Uhm... dat hoefde je niet te doen." stamelde je. "Ach, als er een klant is hoort ze je te helpen, niet te negeren." lachte hij. "Ah... ik bedoelde het betalen." zei je. "Als je je schuldig voelt en niet bij mij in het krijt wilt staan, is er maar 1 ding dat je kunt doen." grijnsde Aoi. "En dat is?" vroeg je best nieuwsgierig. "Met mij op een date gaan." zei Aoi. Je keek hem apegapend aan. Vroeg DE Aoi van the GazettE je net uit? "Niet goed?" vroeg hij. "Ja, lijkt me leuk." zei je misschien een tikje te enthousiast. Aoi pakte een briefje en begon erop te schrijven. "Kom morgen om 12 uur naar dit adres." zei hij. Hij gaf je een zoen op je voorhoofd en verdween. Oh mijn god, JIJ had een date met Aoi.

de date:
Je kwam om 12 uur naar de plaats waar jij met Aoi afgesproken had. Je was 5 minuten te vroeg, maar tot je verbazing was Aoi er al. Hij droog een grote zonnebril en een arrafadsjaal die een stukje van zijn kin bedekte. "Kom, we gaan." zei Aoi toen hij je zag. Hij pakte je hand en zo liepen jullie naar de bios. Jullie keken ______________ en na de film gingen jullie naar een luxe restaurant. Daar had Aoi zijn zonnebril en sjaal af gezet. Je kon niet geloven dat Aoi dit alles voor een simpele ziel als jou betaalde. Na de date bracht Aoi je naar huis. Hij keek goed naar het adres en schreef het op. "Waarvoor schrijf je mijn adres op?" vroeg je nieuwsgierig. "Dan hoef ik volgende week niet te zoeken." lachte Aoi. "Hoe bedoel je?" zei je geschrokken. "Ik bedoel dat je vanaf nou op iedere zondag een date hebt." lachte Aoi. Hij gaf je (alweer) een kusje op je voorhoofd en verdween. Was dat een verzoek om zijn vriendinnetje te zijn?

hoe hij je ten huwelijk vroeg:
Je date Aoi nu voor een jaar en je was best gelukkig met hem. Jullie relatie was dankzij Aoi al lang geen geheim meer en de vele Aoi-fans hadden er mee leren leven. Je was met hem naar het festival in het dorp van je ouders. Het was echt heel gezellig en jullie hadden echt heel veel plezier. Toen was het tijd voor het vuurwerk. "Oh, dit moet je echt zien." zei Aoi opgewonden. Je kwam naast hem staan en zag het vuurwerk een tekst vormen. '_____ _______, wil je met me trouwen?' stond er. Je keek er met grote ogen naar. "Dus uh... wil je?" vroeg Aoi. Je keek hem aan. "Natuurlijk wil ik!" zei je terwijl je Aoi in zijn armen sprong.

kinderen:
2 jongens met 2 jaar verschil tussen elkaar. Ze hielden er ongelovelijk veel van om kattenkwaad uit te halen. ________ leek erg veel op Aoi, terwijl _______ meer eigenschappen van jou had. _________ werd gitarist voor een visual kei band en werd er enorm bekend mee en ________ werd een super populair model.

Uruha (100 x uitgekomen)

hoe jullie elkaar ontmoetten:
Je stond in het krappe muziekwinkeltje bij je in de stad. Je was wel gewend dat het hier zo krap was, je kwam heer veel vaker. Maar het was hier meestal niet zo druk. Met druk bedoelde je dat er vaak maar 1 persoon was, die geen medewerker was, als jij er was en dat was jijzelf. Maar nu was er nog iemand anders. Je oude gitaar had het net begeven en jij was opzoek naar een nieuwe. Dat is waar jij op dit moment dus meer tijd aan besteedde dan aan de opvallendheid van de jonge man die er ook was. Je keek gefocust naar een van de gitaren die je aandacht had. Het was een Gibson SG Standard Deluxe uit 1977. Lekker oud al, maar hij deed het vast goed, hij was niet vaak gebruikt ofzo. "Mag ik hem uitproberen, Kazuki?" vroeg je terwijl je naar de jongen achter de kassa keek. Je kende hem al jaren en jij had min of meer toestemming om dingen te doen met de instrumenten die anderen niet mogen. "Tuurlijk mag je dat ______." zei Kazuki, duidelijk makend dat dat alleen voor jou gelde. Je pakte de gitaar en begon een simpel loopje te spelen. Al snel had je genoeg van het simpele melodietje en je begon iets ingewikkelders te spelen, iets dat je zelf had gekeken. Je had niet door dat de jonge man je met bewondering aan keek. "Jij bent goed." zei hij toen. "Dank je." glimlachte je. "Mag ik ook eens?" vroeg hij. Je keek Kazuki aan. "Ach ja, voor deze ene keer dan maar." zei Kazuki. Je overhandigde de jonge man de gitaar en hij begon een nog ingewikkelder loopje te spelen. Je herkende het als een solo van Uruha, gitarist van the GazettE, het kwam van Cassis als je het niet mis had. Je bekeek de jonge man eens wat beter en zag dat hij best wat op Uruha leek. "Oh mijn god, jij bent Uruha van the GazettE, niet waar?" zei je licht verbaasd. Uruha hield plots op met spelen en keek over zijn zonnebril naar jou. "Oeps, ik ben betrapt." zei hij met een lollige stem. Je moest daar van giechelen. "Nu heb je geen andere keuze dan met mij op een date te gaan, __________-san." grijnsde Uruha. Je keek van hem naar Kazuki. Hoe wist hij jouw naam. Kazuki had door waar je aan dacht en schudde zijn hoofd. Toen herinnerde je je dat Kazuki je naam had genoemd. "Lijkt me leuk." grijnsde je toen terug. "Afgesproken," zei Uruha, "dan zie ik je hier om 2 uur." Uruha kocht nog een paar nieuwe plectrums en verdween. Jij had een date met Uruha!

de date:
Om 2 uur kwam je bij de muziekwinkel. Uruha kwam er tegelijk met jou aan. "Wat gaan we doen?" vroeh je nieuwsgierig. "Ik heb in geen tijden meer echt goed geshopt." zei Uruha. Je grinnikte. "Shopping it is." zei je. Jullie gingen samen de raarste winkeltjes in en uit en pasten van alles en nog wat. In een fopshop had Uruha wel een heel erg maffe bril op gezet en jij hield het haast niet meer. Hand in hand liepen jullie naar jouw huis. "Ik had het erg naar mijn zin, jij ook?" vroeg Uruha. "Heel erg." zei je. Uruha leunde naar voren en zoende je. "Ik zie je wel weer eens." zei Uruha terwijl hij terug liep naar waar jullie vandaan kwamen.

hoe hij je ten huwelijk vroeg:
Uruha was inderdaad vaker bij jou gekomen. Jullie gingen nu een jaar met elkaar en jullie waren vandaag bezig met een herhaling van jullie allereeste date: lol hebben in de winkels. Maar aan het einde bracht hij je niet naar jouw huis, maar naar een prachtig verlicht park met een meertje. Alleen jullie twee waren er, verder niemand. Uruha haalde een klein doosje tevoorschijn en ging op zijn knieën. "_______, ik ken je nu een jaar en ik vind je het leukste meisje dat ik ooit ontmoet heb. Wil je met me trouwen?" vroeg Uruha. Je sprong hem in zijn armen. "Ja." gilde je.

kinderen:
Jullie kregen 1 dochter, ________. Ze was erg knap en ook erg slim. Maar sinds de middelbare stond ze al bekend als het meisje dat met je naar bed ging, maar verder niks met je wou. Een echte player dus. Zij had er echter andere redenen voor, namelijk het zoeken van de ware. Die vond ze in een erg getalenteerde en erg lieve visual kei artiest.

Reita (47 x uitgekomen)

"__________, moet je eens luisteren." zei je moeder. Je ouders waren bij je op bezoek om belangrijke informatie met je te delen. Je mocht ze eigenlijk niet echt zo, het enigste waar ze aan dachten was geld en dat was waarschijnlijk precies de reden waarom ze hier waren. "We hebben je uitgehuwd." zei je vader. Je had net een slokje thee in je mond, maar proestte het gelijk weer uit. "Uitgehuwd?" vroeg je ongelovig. "Het is voor je eigen bestwil." zei je moeder. "Kom morgen naar ons, dan gaan we bij hem langs." zei je vader. Met hem voelde je eigenlijk al aankomen dat het om een gesprek met zijn ouders zou gaan en dat we dus bij zijn ouders op bezoek zouden gaan. He bah, gezeik van een stel bejaarden die hun kinderen hun vrijheid afnemen om geld te verdienen, dacht je.
De volgende ochtend stapte je met tegenzin uit bed en onder de douche. Ze hadden je uitgehuwd. Hoe konden ze?! In wat voor een tijdperk leefden ze zeg. Je besloot dat je je net zo goed informeel kon gaan kleedden, dan werd je misschien wel afgewezen. Je trok een paar punk-kleren aan en stak je haar wild op. Je ogen verborg je achter een dikke laag aan zwarte eyeliner en oogschaduw. Je had geen zin om naar het huis van je ouders te gaan, dus liep je met tegenzin naar het huis van zijn ouders. Je kwam er bijna tegelijk met je ouders. "Had je niet wat beters aan kunnen trekken?" vroeg je vader. "Nee." was je simpele antwoord. "Wat een klein huis." klaagde je moeder. "Schat, hun zo'n is rijk, zijzelf niet." zei je vader. Zie je wel, het ging ze om het geld. Je zuchtte terwijl het koppeltje van je ouders hun leeftijd je binnen liet. "Kom toch binnen." zei de vrouw. "Ik ben er zo trots dat u onze Akira gekozen heeft." zei de man. Ik zag dat mijn moeder duidelijk moeite had met het inhouden van haar opmerkingen over het huis. In de kamer zat een jongen met zwart/blond haar. Hij was overduidelijk door zijn ouders in het pak gehezen dat hij aan had, want hij leek zo niet het type om een pak te dragen tenzij het echt moest. "Dit is onze zoon Suzuki Akira." zei de man trots. Het schoot je plots te binnen dat de persoon aan wie je uitgehuwd was niemand minder dan Reita, bassist van the GazettE was. Je was daar ongelovelijk blij mee, want je was bang dat je met een of andere nerdy jongen moest trouwen. Nou kon je nog plezier aan je huwelijk beleven. Het gesprek met Reita's ouders duurde lang en Reita zei bijna niks. Jij hield je mond voor het grootste gedeelte ook. Toen kwam je moeder met een geweldig idee. "Anders gaan ________ en akira-san morgen op een date." zei ze. "Dat lijkt me geweldig." zei Reita's moeder.

de date:
Jij werd in een limo opgehaald door de chauffeur van je ouders en daarna werd Reita opgehaald. De hele rit was stil. Toen jullie bij het restaurant aankwamen, opende de chauffeur de deur. Hij wenste je succes en reed de limo ergens anders heen. Reita en jij werden door een ober opgewacht en naar jullie tafel begeleid. Omdat het een chique restaurant was, waren jullie netjes gekleed. Reita opende eindelijk zijn mond. "Sorry." zei hij. "Waarvoor?" vroeg je. "Voor dit alles." zei hij. "Oh... nee, ik vind het niet erg hoor, nou ja, ik vond het erg, maar nou niet meer." zei je. "Oh." zei Reita. Er verscheen een glundering op je gezicht. Jullie aten en praten wat, verder gebeurde er niet veel. Het klikte wel tussen jullie.

hoe hij je ten huwelijk vroeg:
Jij ging nu al een paar maanden uit met Reita en het klikte erg goed tussen jullie. Sure, jullie waren verloofd, maar hij besloot dat het tijd werd dat jullie ook formeel verloofd waren. Reita haalde een doosje tevoorschijn en vroeg je ten huwelijk. Je was er erg blij mee dat het nu echt officieel was.

kinderen:
Jullie kregen een jongen en noemden hem __________, hij werd zanger in een populaire visual kei band. 5 jaar na de geboorte van ___________ kregen jullie een meisje die jullie __________ noemden. Ze werd een populair model voor Moi-même Moitié (Mana-sama's merk).

Kai (68 x uitgekomen)

hoe jullie elkaar ontmoetten:
Je zat in het park op een bankje het meertje na te tekenen. Je was er al een paar dagen mee bezig en je kwam dus al een paar dagen in het park. Er was altijd een jonge man die nieuwsgierig naar je keek. Vandaag was hij er ook weer, maar nu kwam hij naast je zitten. "Wat teken je?" vroeg hij nieuwsgierig. "Het meer hier," zei je opgewonden, "ik vind het prachtig en het geeft me veel inspiratie." Hij keek naar het meer en toen naar jou. "Mag ik het eens zien?" vroeg hij. "Tuurlijk." zei je. Je liet hem je schetsen zien. "Wauw, jij kunt echt goed tekenen, veel beter dan Uruha." zei hij. Je trok een wenkbrauw omhoog. "Uruha?" zei je. "Ah, dat is een vriend van me," zei hij, "de naam is Uke Yutaka trouwens." "Ik ben _______ _________." zei je. "Mooie naam." zei hij. "Probeer je me nou op klaarlichte dag te versieren?" vroeg ik hem. Er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht en op zijn linkerwang ontstond een schattig kuiltje. "Misschien." zei hij met een onschuldige toon. Hier moest je wel van lachen. Je realizeerde je plotseling iets. Yutaka leek wel erg op Kai van the GazettE, hij had zelfs dezelfde echte naam, een kuiltje in zijn linkerwang als hij lachtte en een vriend die hij Uruha noemde. Het moest haast Kai wel zijn. Je besloot het erop te wagen en hem niet al te bang te maken. "Uhm... ben jij niet Kai van the GazettE." zei je twijvelend. Hij keek je aan. "Ken je de band?" vroeg hij. "Ja, ben een fan." gaf je toe. Hij keek je licht geschrokken aan. "Ik doe niks hoor." zei je toen gauw. Je keerde je weer tot je tekening en ging verder. Kai keek je aandachtig aan. Jij reageerde niet zoals hij verwacht had, dus hij ging weer recht zitten. "Heb je zin om vanavond bij mij te eten?" vroeg hij toen. Je schrok nogal van die vraag en liet je schetsboek vallen. Je keek Kai aan. "Meen je dat nou?" vroeg je verbaasd. Kai pakte je schetsboek op en overhandigde hem weer aan jou. "Ik meen het," lachte hij, "wil je niet?" "Oh nee, lijkt me leuk." zei je snel. Hij pakte een potlood en schreef zijn adres op een stukje papier uit je schetsboek. "Kom hier om 6 uur maar heen," zei hij, "ik moet nu gaan." Kai stond op, glimlachte nog even naar jou en ging er toen vandoor.

de date:
Om 6 uur belde je aan op het adres dat Kai je gegeven had. Kai deed open en er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht toen hij jou zag. "Kom binnen, ik heb het eten net klaar." zei hij vrolijk. Je volgde hem naar de eetkamer. De tafel was netjes gedekt en in het midden stond een kandelaar met 3 kaarzen. Het zag er allemaal erg romantisch uit, echt alsof jullie een stelletje waren. Er liepen warme rillingen over je rug. Als hij je nou maar niet te veel hoop gaf. "Ga maar vast zitten, ik ga het eten pakken." zei Kai terwijl hij de keuken in liep. Je ging aan de tafel zitten en bekeek het bestek. Kai kwam de keuken weer uit met een paar pannen eten. Je schepte wat op en begon er van te eten. Het was heerlijk. Jullie zaten flink te praten onder het eten. Het was min of meer tijd dat jij weer naar huis ging, maar Kai vroeg of je bleef slapen. Dat deed je dus ook (nee, er gebeurde niks).

hoe hij je ten huwelijk vroeg:
Je had nou 4 jaar een relatie met Kai. Je was eigenlijk bijna elke dag bij hem als hij niet op tour was of met de band bezig was. Op een dag kwam Kai thuis. Hij wou vieren dat the GazettE tour in Amerika zo'n succes was, dus hij maakte een taart. Jij zou net een hap van jouw stuk taart nemen toen je iets hards in je mond voelen. "Ah, wat is dat!" gilde je omdat je best geschrokken was. Je haalde het harde ding uit je mond en zag dat het een trouwring was. "_______, ik ken je nou al 4 jaar en het klikte eigenlijk meteen. Ik weet dat jij de vrouw bent met wie ik de rest van mijn leven wil delen, dus... wil je met me trouwen?" vroeg Kai. Je keek hem met grote ogen aan. "Ik wil." gilde je terwijl je hem omhelsde.

kinderen:
Jullie kregen 2 ideale meisjes, ze waren de perfecte leerlingen en ze waren ook knap. ___________ had van Kai leren koken en begon een zeer geslaagd en populair kookprogramma. ___________ had jouw tekentalent geërfd en werd een populair modeontwerpster van met name lolita kleding, maar ze ontwierp ook kleding voor bands.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • BerryCake

    Uruha, maar ik ben al met Aoi getrouwd dus jah (A)
    anywayyy leuke quiz ^-^

    1 decennium geleden
  • LittleKawaii

    Whoeeii, ik ben uitgehuwd aan Reita :Y)

    Eigenlijk ben ik al (stiekem) met hem getrouwd (A)
    hij's ook mijn, watch out bcuz meez bites (A)

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Kai! ;3
    ahw I lovee that story :D (L)

    1 decennium geleden
  • Idle

    Ruki xD

    1 decennium geleden
  • SayuriDesu

    kAI Xd
    GIVE ME KAMIJO XD

    oh kai is best wel kkkkaaaaaawwwaaaaiii(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?