vertel je verhaal, en steun de strijd tegen kanker!

help samen met ons de strijd tegen kanker!

Mogelijke uitkomsten

omdat 1 persoon de wereld niet kan veranderen! (107 x uitgekomen)

Neem AUB tijd om dit te lezen.

Ik ben op zoek naar mensen die het goede doel willen helpen samen met mij. Een hele tijd geleden heb ik iemand van de familie aan kanker verloren, en dat heeft me aan het denken gezet. Ik heb lang gezocht naar een manier om geld te kunnen inzamelen voor het goede doel: ‘kom op tegen kanker’ tot ik plots het idee kreeg om verhalen te verzamelen over mensen met die ziekte of personen die familie of vrienden kennen die aan kanker leiden. Later kan ik deze verhalen bundelen er een groot boek van maken om het daarvoor te verkopen voor het goede doel. Dus heb je een verhaal dat je niet meer wilt opkroppen, twijfel dan niet en stuur het op naar ons. Het kost jou niets en je helpt er och duizenden mensen tegen en zorgt samen met ons voor een betere toekomst, hopelijk zonder de ziekte kanker.

Geïnteresseerd?
Mail naar tegenkanker@hotmail.com
Of zet een reactie/gastenboekbericht op deze site
Graag zouden wij uw voornaam en uw leeftijd weten
(Achternaam, adres, postcode of andere persoonlijke gegevens moeten niet vermeld worden.)

Stuur dit bericht naar zoveel mogelijk mensen door… werk indien mogelijk wel met knippen en plakken.


Als u niet weet hoe uw verhaal te verwoorden, dan kunnen deze vragen u misschien een handje helpen:

In het geval een van uw vrienden of familieleden kanker heeft:
-heeft u uzelf ooit iets verweten?
-had u een goede band met de persoon?
-heeft de persoon het overleefd?
-wie was uw houvast in moeilijke tijden?
-heeft u ooit een moment gehad waarop u het niet meer zag zitten?
-zijn er woorden van deze persoon die je aan hem dien denken of die hij vaak gebruikte?
-…

Indien uzelf met de ziekte geconfronteerd bent/was:
-Hoe lang is het geleden dat u kanker heeft gehad?
-Hoe reageerde u toen u en uw familie het nieuws vernam?
-Wie was je houvast in die tijden
-…

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • SDWINCHESTER

    Ik zelf heb kanker , ik praat er niet over veel maar ik vindt het niet leuk om te hebben en mensen schelden daar mee echt veel ik wens niemand deze ziekte toe ...

    7 jaar geleden
  • xmrsxhoranx

    Goede actie! (Y) De man van de zus van mijn oma heeft kanker en zou niet meer heel lang te leven hebben en de oma van mijn beste vriendin is ook overleden aan kanker en ze heeft daar nog steeds heel veel verdriet over. Ze vertelde me dat haar oma de een paar dagen voordat ze dood ging heel veel dingen ging opnoemen die ze nog wou doen in haar leven. Bij het ziekenhuis hadden ze gezegd dat ze nog een jaar te leven had maar na 3 weken was ze al overleden. Het lijkt me ook zo erg om te weten dat jou leven of van een familielid of vriend eerder zou ophouden of zo. En ik vind het ook zo erg als er met kanker word gescholden. En ik hoop ook dat er een toekomst is zonder kanker. Sterkte voor de mensen die iemand met kanker kennen of iemand zijn verloren door kanker of zelf kanker heeft (H)

    7 jaar geleden
  • xxlenxx

    zoo cool van je dat je dit doet, echt een geweldige actie (Y)
    Ik heb niemand verloren aan kanker, maar mijn moeder heeft borstkanker gehad toen ik naar de brugklas ging. ze heeft heel hard moeten vechten om dit te overwinnen, ze heeft haar haren verloren en liet haar borst amputeren. Ik weet dat ze het hier heel erg moeilijk mee heeft gehad. Ze lag vaak ziek op bed en kan nu veel minder dan ze eerst kon. ik ben zooooooooooooooo ontzettend dankbaar dat mijn moeder kanker heeft overwonnen. Iedere keer als iemand scheldt met kanker denk ik terug aan de angst dat mijn moeder het niet zou halen - en dan kan ik soms best boos en verdrietig worden.
    Nu is mijn verhaal niet zo aangrijpend maar als een familielid kanker heeft betekent dat dat je voortdurend leeft in angst, en het doet ook zoveel met je. Schelden met kanker is echt verschrikkelijk.
    Hopelijk heb ik dat een beetje duidelijk gemaakt en hopelijk kun je hier wat mee

    8 jaar geleden
  • AskQ4help

    mijn mail is siselstenssen@gmail.com

    1 decennium geleden
  • AskQ4help

    Ik ben Sisel (13 jaar) Super goed wat je doet! Ik zal nu dan maar mijn heftige verhaal vertellen. Toen ik 6 was overleed mijn oma aan kanker, 2 jaar daarna kreeg mijn andere oma borstkanker en dat werd zonder problemen weggesneden. 2 jaar geleden kreeg mijn tante kanker en had uitzaaingen, maar na veel operaties overleefde ze het. Mijn tante had een melanoom, huidkanker dat ontstaat uit een moedervlek. Bij haar zei de huisarts meerdere malen dat alles goed was, en niet gevaarlijk. Bij mijn moedervlek zij die huisarts dat ook. Ik liet het wegsnijden en er bleek kanker in te zitten, stadium 2 melanoom. Zoek maar op. maar het zat niet alleen in mijn moedervlek, over mijn hele voorhoofd. Dat werd weggesneden, tot het bot. Vaak had ik wat onzekerheid over bultjes, maar gelukkig werd er niets gevonden. Er is nog een kans dat ergens nog een beetje kanker zit wat ze niet kunnen zien op dit moment. Als ik dan uitzaaingen heb ga ik binnen een jaar dood. Dat is mijn verhaal, kort gezegd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?