Wie ben jij in je volgende leven?

Hier ondek je wie je in je volgende leven bent.

Mogelijke uitkomsten

Bo Ling (10 x uitgekomen)

Jij bent Bo ling en zal leven in de 24ste eeuw. Je bent een Japanse en je zal verschillende liedjes zingen zoals: Bloethur Yacop, Yikleevnjimerfooryou en ful ejlyse.

Linn 't Meter (33 x uitgekomen)

Jij zal in de 34ste eeuw leven, je zal geboren worden in het jaar 3411, je wordt een zeer rijke weduwe levende op kasteel " 't Meterhof ". Je stichtte vele goede doelen op zoals "de Linniek" en "Linn en rechts". Jij zal Linn 't Meter zijn!

Pim Pelpaars (11 x uitgekomen)

Jij zal in de 23ste eeuw leven en je bent een wereld beroemde schilder. Je laat je inspireren door de andere schilders in die tijd, zoals "Picrasso en Magnitte". Het ontwerp op de achetergrond is van jou. Jij bent Pim Pelpaars!

Nick Key (9 x uitgekomen)

Jij zal leven in de 942ste eeuw. Na een van je reizen door het heelal ondek je dat er ooit misschien leven op aarde is geweest, terwijl men dacht dat dat enkel op Mars kon, een belangrijk persoon in de geschiedenis, euuh..., toekomst.

ie tie (35 x uitgekomen)

Jij leeft in het 44569ste millenium na christus. Jij zal een gewone man, euh.. vrouw.. persoon zijn en jij spreekt de geluidjes op de GSM in. Niets speciaal dus.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • deadblackday

    Linn 't Meter

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Linn 't MeterxD

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    ie tie LOL

    HahHahAHahahHahhHHAHHHahHHah xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?