Welke tokio hotel boy past bij jou?

Wie past het best bij jou van de jongens groep Tokio hotel?
Bill,Tom,Georg of Gustav ?

Mogelijke uitkomsten

Georg (41 x uitgekomen)

De bassist van tokio hotel is ook meteen het feestbeest van de groep. Georg stuint graag in zijn vrije tijd feestjes af. Als hij geen feestje heeft , kun je Georg thuis tussen zijn instrumenten vinden. Hij heeft heel wat thuis en wie weet wie ie een keer een romantisch nummer voor je schrijven

Tom (43 x uitgekomen)

Jij gaat helemaal voor Tom , maar pas op : er zijn veel meer meiden die een date willen met Tom! Tom is ook stapelgek op meisjes , dus je moet heel wat in huis hebben om hem te versieren. Ben je gek op hip-hop en lijk je op de Olsen twins? of Angelina Jolie , dan zit je geramd!

Bill (106 x uitgekomen)

Crazy van Bill? Dan moet je ook wel van shoppen houden. De zanger is vaak in de hipste shopstraten van de wereld te vinden om nog meer coole outfits bij elkaar te scoren. En nog een voordeeltje : je kunt nog je make-up delen!

Gustav (12 x uitgekomen)

Mischien denk je dat een date met Gustav behoorlijk rustig zal verlopen , maar niets is minder waar. Gustav houdt namelijk enorm van grapjes maken en zal er dan ook alles aan doen om jou zoveel mogelijk lol te bezorgen. Moet je het natuurlijk niet erg vinden dat ie tussendoor weleens keihard metal wil luisteren

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • liebeTomK

    ik ben een tomlover, klopt ook wel eigenlijk dusss.... dese kwis = gewoon leuk en klopt ook nog wel redelijk so i'll say: good quiz!!!

    1 decennium geleden
  • Shaunii

    Bill ik bn een Tom lover

    Tom Kaulitz (H)<3

    1 decennium geleden
  • Doodskoppoes

    georg,hij is (Y)

    1 decennium geleden
  • SadMelody

    TOM(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?